Småkirurgi

bilde

Småkirurgi

Vi tilbyr småkirurgi. Det kan være fjerning av føflekker, både på kropp og i ansikt, fjerning av små lipomer under huden, fjerning av skintags mm.

Er du interessert i noen form for småkirurgi? Da er du hjertelig velkommen til å booke en time hos en av våre dyktige leger!

Vår lege har lang erfaring med småkirurgi, og gjør alltid en grundig konsultasjon før en eventuell behandling.

Vær obs på at prisen som er oppgitt er "fra-pris", og at det vil vurderes individuelt ut ifra hvor mye som skal fjernes. Du vil selvfølgelig få oppgitt prisen før behandlingen starter.

Småkirurgi

fra kr 2500,-

Bestill time
Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Innlandet Hudklinikk ble jeg møtt av to blide damer, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Godt for kroppen.

  Har fått god hjelp med stive muskler, og en trøblete rygg. Er nå fast inventar på klinikken hver 3. uke, og kan anbefale alle massasje på Innlandet Hudklinikk.

  Steinar, 46år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Hamar med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Wenche, 48år

  Trenger ikke reise til Oslo mer.

  Jeg har kjørt til Oslo for å ta behandlinger i mange år, men måtte prøve det lokale tilbudet så snart de åpnet, og nå blir det ikke flere Oslo-turer på denne dama. Fantastisk med et så bredt tilbud like i nærheten!

  Elisabeth, 57år

  Går fast til Therese for fotbehandling, og ingen klarer å fikse føttene mine sånn som henne. Flotte lokaler, og veldig enkelt å finne fram er også et pluss.

  Tom, 72år

  Andre behandlinger