Botox-konsultasjon

Botox-konsultasjon

Siden botox er et legemiddel, må du ha en time hos en av våre leger én gang i året, for at de skal vurdere om det er indikasjon for behandling med botox og evt hvilken dose som skal settes i de ulike områdene.

Er du usikker på om behandling med botox er noe for deg, eller om du har hatt uheldige opplevelser med botox tidligere, da er du hjertelig velkommen til en botox-konsultasjon hos en av våre dyktige leger.

Behandling med botox er perfekt for deg som ønsker reduksjon av:

 • sinnarynke
 • panne
 • smilerynker
 • gummy smile
 • linjer på nesen
 • tanngnissing
 • "appelsinhake"
 • "sure" munnviker
 • overdreven svetting (hyperhidrose)


Siden botox (Vistabel) er et legemiddel, er det må du ha en time hos en av våre leger én gang i året, for at de skal vurdere om det er indikasjon for behandling med botox og evt hvilken dose som skal settes i de ulike områdene.

Våre leger har lang erfaring med behandling med botox, og vil samtidig gi deg grundig informasjon om behandlingen og hva du kan forvente deg, og svarer deg også på de spørsmål du måtte ha.

Dersom du ønsker behandling med botox på den samme timen, hjelper legen deg selvfølgelig med det.

For mer informasjon om botox og behandling med botox, gå inn på behandlingssiden om botox (finnes også link lenger ned på denne siden)

Botox-konsultasjon

kr 300,-

Bestill time
Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Innlandet Hudklinikk ble jeg møtt av to blide damer, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Godt for kroppen.

  Har fått god hjelp med stive muskler, og en trøblete rygg. Er nå fast inventar på klinikken hver 3. uke, og kan anbefale alle massasje på Innlandet Hudklinikk.

  Steinar, 46år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Hamar med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Wenche, 48år

  Trenger ikke reise til Oslo mer.

  Jeg har kjørt til Oslo for å ta behandlinger i mange år, men måtte prøve det lokale tilbudet så snart de åpnet, og nå blir det ikke flere Oslo-turer på denne dama. Fantastisk med et så bredt tilbud like i nærheten!

  Elisabeth, 57år

  Går fast til Therese for fotbehandling, og ingen klarer å fikse føttene mine sånn som henne. Flotte lokaler, og veldig enkelt å finne fram er også et pluss.

  Tom, 72år

  Andre behandlinger