Migrene-behandling

bilde

Migrene-behandling

Vårt team med nevrolog, lege med spesialkompetanse og migrenesykepleier hjelper deg til å redusere eller å bli kvitt din hodepine, gjennom grundig kartlegging og skreddersydd behandlingsopplegg.

Mange sliter med kraftig hodepine, som påvirker hverdagslivet og livskvaliteten. Det er også mange som ikke har god nok effekt av ulike medikamenter som forskrives til de med hodepine/migrene. Hodepine og migrene er ofte en veldig sammensatt problemstilling, og man må gjennom en grundig utredning for å kunne identifisere hvilken type hodepine man har og hvilke(n) ting som utløser hodepine-anfallene. Først da kan man lage et godt behandlingsopplegg som kan redusere eller fjerne hodepinen.

Vi samarbeider med MEDOslo og nevrolog Dr. Monica Drottning-Rønne, som er en av Norges fremste eksperter på behandling av hodepine, i utredning og behandling av pasienter som sliter med hodepine.

Hos oss tar vi oss god tid til hver enkelt pasient, og skreddersyr et behandlingsopplegg til hver enkelt.

bilde
bilde

Vi går grundig igjennom sykehistorie, undersøker nervesystemet og ryggsøylen. Vi tar en rekke blodprøver, samt røntgen, CT eller MR av hode, nakke og rygg.

Vi har et tverrfaglig team som inneholder nevrolog, migrenesykepleier, lege med spesialkompetanse og kiropraktor, som samarbeider tett i behandlingen. Andre terapeuter tas inn etter behov.

Migrene-behandling: Kartleggingstime (1. konsultasjon)

kr 1990,-

Bestill time

Migrene-behandling: Oppfølgingstime

kr 990,-

Bestill time
Før behandlingen

På kartleggingstimen vil migrenesykepleier gå grundig igjennom sykehistorie, når du har hodepine, hva som utløser hodepinen, hva som evt hjelper mot hodepinen, hvilke medisiner du har forsøkt med/uten effekt mm. Det er fint om du derfor tenker litt gjennom dette på forhånd.

Dersom du nylig har tatt blodprøver eller bildediagnostikk av hode, nakke, rygg, er det fint om du tar med dette også.

Selve behandlingen

Det lager et skreddersydd behandlingsopplegg for hver enkelt. Du vil få grundig informasjon på kartleggingstimen din om veien videre, og neste time settes opp. 

Etter behandlingen

Mellom første og andre time vil du bl.a. få utdelt en hodepine-dagbok som du skal fylle ut. Dersom det er andre undersøkelser som skal gjøres eller andre ting som skal kartlegges, vil migrenesykepleier informere om dette på den første timen.

Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Innlandet Hudklinikk ble jeg møtt av to blide damer, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Godt for kroppen.

  Har fått god hjelp med stive muskler, og en trøblete rygg. Er nå fast inventar på klinikken hver 3. uke, og kan anbefale alle massasje på Innlandet Hudklinikk.

  Steinar, 46år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Hamar med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Wenche, 48år

  Trenger ikke reise til Oslo mer.

  Jeg har kjørt til Oslo for å ta behandlinger i mange år, men måtte prøve det lokale tilbudet så snart de åpnet, og nå blir det ikke flere Oslo-turer på denne dama. Fantastisk med et så bredt tilbud like i nærheten!

  Elisabeth, 57år

  Går fast til Therese for fotbehandling, og ingen klarer å fikse føttene mine sånn som henne. Flotte lokaler, og veldig enkelt å finne fram er også et pluss.

  Tom, 72år

  Andre behandlinger