Øyelokkskirurgi

bilde

Øyelokkskirurgi

Hos oss kan du få utført øyelokkskirurgi, både øvre og nedre øyelokk, for de som er plaget med mye løs hud eller store poser under øynene.

Dr. Amer Ghantous har lang erfaring med disse behandlingene, og kan vise til svært gode, naturlige resultater. 

Mange kommer til oss og ønsker hjelp med tunge øyelokk eller "poser" under øynene.

Det mest vanlige årsaken til tunge øyelokk er at man med alder utvikler løs og overflødig hud mellom øyenbryn og øyevipper. For noen kan det bli så ille at det også påvirker synet. Andre opplever at det er kosmetisk skjemmende, og ønsker reduksjon av den overflødige huden.

Dr. Amer Ghanthous har lang erfraing med øyelokkskirurgi og mange fornøyde kunder. Han tar seg alltid god tid til en grundig konsultasjon før en eventuell behandling, og er opptatt av å ivareta kundene, slik at de føler seg trygge og velinformert.

Er du interessert i øyelokkskirurgi? Da er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for en konsultasjon, så hjelper vi deg gjerne!

Øvre øyelokk

kr 22.000,-

Bestill time

Nedre øyelokk

kr 25.000,-

Bestill time
Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Innlandet Hudklinikk ble jeg møtt av to blide damer, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Godt for kroppen.

  Har fått god hjelp med stive muskler, og en trøblete rygg. Er nå fast inventar på klinikken hver 3. uke, og kan anbefale alle massasje på Innlandet Hudklinikk.

  Steinar, 46år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Hamar med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Wenche, 48år

  Trenger ikke reise til Oslo mer.

  Jeg har kjørt til Oslo for å ta behandlinger i mange år, men måtte prøve det lokale tilbudet så snart de åpnet, og nå blir det ikke flere Oslo-turer på denne dama. Fantastisk med et så bredt tilbud like i nærheten!

  Elisabeth, 57år

  Går fast til Therese for fotbehandling, og ingen klarer å fikse føttene mine sånn som henne. Flotte lokaler, og veldig enkelt å finne fram er også et pluss.

  Tom, 72år

  Andre behandlinger