Laserbehandling med Fotona Dynamis Pro

Laser har flere bruksområder og er et svært godt verktøy til både medisinske og kosmetiske behandlinger. Ved Innlandet hudklinikk jobber vi med markedets beste laser for medisinske og estetiske behandlinger fra Fotona, en av de aller største og velrennomerte laserleverandørene på verdensbasis. Denne kombinerer Nd Yag og Erbium Yag. Dette muliggjør en kombinasjon av dyp oppvarming og overfladisk resurfacing. Med Nd Yag jobber vi i dypet, mens Erbium Yag virker i overflaten og sliper ujevnheter, rynker og pigmenter uten å gi like lang nedetid og rødhet som den mer tradisjonelle CO2-laser.
Ved Innlandet Hudklinikk tilbyr vi mange ulike laserbehandlinger. Våre behandlere har lang erfaring og kurses jevnlig i nye og innovative behandlingsformer slik at du som kunde skal føle deg trygg på at du er i de beste hender.
Lurer du på om laserbehandling kan være noe for deg er du alltid velkommen til en gratis konsultasjon hos en av våre behandlere.

Hudoppstramming ansikt og hals

Dette kalles Fotona 4D/5D løft, og har på kort tid blitt en svært etterspurt behandling. Her bruker vi lasere med ulike bølgelengder for å behandle ansiktet på utsiden, samt på innsiden av kinn for å stimulere til økt kollagendannelse. Vevet strammes opp fra innsiden av ansiktet, og gir en effekt som reduserer linjer, rynker, porer, pigmenteringer og forbedrer den generelle hudstrukturen. Dette er en metode som egner seg godt til behandling av slapp hud, nasolabiale folder, store porer, linjer og rynker. Vi ser også svært gode resultater ved behandling av slapp og rynkete hud på hals. Best oppstrammende effekt sees hos kvinner fra tidlig alder av 40 og opp til 60 år.
Fordelen med denne type behandling i forhold til en tradisjonell ansiktsløftning er at rekonvalesenstiden er vesentlig kortere da huden er intakt og de fleste kan returnere til sitt daglige virke påfølgende dag. Du får ingen arr, du får en bedret hud, alt til en pris vesentlig lavere enn et kirurgisk løft. Har du mye overflødig hud anbefales dog kirurgi.

Hudoppstramming kropp

En effektiv og god behandling for deg som ønsker å stramme opp slapp hud, redusere fett og bedre hudstruktur. Metoden er den samme som ved behandling av ansikt og hals, men vi jobber her med ytterligere energi og varmeutvikling for hypertermisk destruksjon av fettceller i tillegg.

Smooth eye

Øynene er ofte det første man ser på, og mange føler de ser trøtte og slitne ut dersom de har hudoverskudd i området.
Fotona smooth eye er en laserbehandling som reduserer synlige linjer, mørke ringer og poser rundt og under øynene. Behandlingen stimulerer kollagenproduksjonen og strammer opp huden rundt øynene. Dette er dermed et godt alternativ til de som ikke ønsker kirurgi, eller filler. Det kan også være en fin behandling å kombinere med rynkereduserende injeksjoner i det omkringliggende området.

Fotona laser peel

Fotona laser peel er en dyp og effektiv hudfornyende behandling. Den er ideell for deg som opplever tap av spenst, har dype linjer og rynker, sjenerende porer, pigmenteringer eller har akne arr. En fotona peel har en svært eksfolierende effekt, og fjerner det øverste laget i huden på en trygg og skånsom måte slik at nye, friske celler kommer til.

Liplase

Liplase er en non-invasiv behandling hvor man oppnår fyldigere, mykere lepper ved bruk av laser. I motsetning til injiserbare fillere for lepper penetrerer ikke behandlingen huden, men behandler leppene fra utsiden. Fotona laser brukes for å stimulere kroppens egen naturlige kollagenproduksjon, og øker fylde, volum, samt kan brukes til å korrigere ubalanse mellom over - og underleppe og øke definisjon av leppekant.
Behandlingen er et supert alternativ for dem som av ulike årsaker ikke ønsker filler, og som er ute etter et naturlig resultat.

Hårfjerning med laser

Ved Innlandet Hudklinikk tilbyr vi trygg og effektiv permanent hårfjerning med laser. Våre metoder gir permanent hårreduksjon, og vi bruker markedets mest moderne utstyr til hårfjerning.
Fotona Nd yag er en medisinsk laser som sikrer trygg behandling for alle typer hud og hudfarger.
Fotonas innovative systemer retter seg effektivt mot behandling av hårsekkene, og gir ingen risiko for hudskader i motsetning til andre typer lysbaserte laserbehandlinger.
Laser er å foretrekke fremfor IPL av tre gode grunner: Resultat, sikkerhet og effektivitet. Laser gir bedre resultater med færre behandlinger slik at du sparer både tid og penger.

Fordelen med hårfjerning er mange:
  • ingrodde hår blir behandlet og forhindret
  • Uønsket ansiktshår fjernes
  • Alle deler av kroppen kan behandles
  • Man slipper barbering
  • Du sparer penger på barberblader og kremer

Aknebehandling med laser

Aktiv akne oppleves for mange svært sjenerende, vondt og ubehagelig. Noen av oss er dessverre mer eksponert for aktiv akne, både i ungdomsår og i voksen alder, og vil trenge sterke reseptbelagte medisiner, eller kremer for å bli kvitt problemet.
Laserbehandling mot kviser har de senere årene blitt mye mer effektivt, og blir i svært mange tilfeller sett på som et bedre og mer skånsomt behandlingsalternativ til reseptbelagte medisiner og kremer.

Arrbehandling med laser

De fleste skader eller arr i huden er resultatet av kutt, skrubbsår, brannsår, kviser/vannkopper, eller strekkmerker ved graviditet. I tillegg har mange arr etter kirurgiske inngrep.
Arr forekommer i alle former og størrelser avhengig av type sår, beliggenhet, omfang, ernæringsmessige faktorer og genetikk.
Vi bruker en fraksjonert laser, og prinsippet går ut på at mange små laserstråler trenger inn i huden, men med frie områder omkring som ikke blir behandlet. Dette fører til raskere tilheling (ca en uke), og mindre risiko for bivirkninger. Huden stimuleres til å danne friskt kollagen og resultatet er mykere og friskere vev, samt en utjevning av arret. I mange tilfeller kombinerer vi laserbehandlingen med andre typer behandling for optimalt resultat. Vi anbefaler deg å booke en gratis konsultasjon med en av våre sykepleiere, eller leger slik at vi sammen kan finne det beste behandlingsalternativer for din hud.

Behandling av generell rødhet med laser

Generell rødhet, særlig i kinn, kan for mange oppleves sjenerende. Vi har et nettverk av små blodårer i huden vår, og ofte ser vi både sprengte blodkar, og en mer generell rødme. Årsakene til rødheten kan være mange og sammensatte, men kommer av mye sirkulasjon, og dårlige karvegger i de aller minste blodkarene i huden. Ved Innlandet Hudklinikk behandler vi dette med Fotona laser.

Behandling av neglesopp med laser

Soppinfeksjon under neglene (onykomykose, tinea unguium) fører til at neglene blir gulaktige, porøse, fortykkede og deformerte.Det er mest vanlig å få neglesopp på tærne, men i noen tilfeller kan også fingerneglene angripes. Neglesopp i seg selv er ikke alvorlig, men infeksjonen kan over tid ødelegge neglene. Neglsopp kan effektivt behandles med laser.

Behandling av utvekst/vorte med laser

Mange har en føflekk, vorte, seboreisk keratose eller en utvekst på kroppen og lurer på å få den fjernet. Dette kan enkelt gjøres med laser, men skal alltid vurderes av lege i forkant.
Er du usikker på om utveksten/føflekken er i orden er du velkommen til å booke en konsultasjon hos en av våre erfarne leger for undersøkelse.

Fjerning av sprengte blodkar med laser

Sprengte blodkar er vanlig, spesielt i områder som kinn, nese, samt på ben og armer. Det kan for mange oppleves sjenerende, men er ikke farlig. Blodkarene kan enkelt fjernes med fotonalaser, en effektiv og skånsom behandlingsform.

Gynekologisk laserbehandling med Fotona

Gynekologisk laserbehandling med Fotona er en trygg, medisinsk anerkjent og effektiv metode for behandling av flere intime kvinneplager som urinlekkasje, vaginal prolaps, vaginal relaxing syndrom (nedsatt tonus i skjeden), vaginal tørrhet og tilbakevendende infeksjoner.
Vår lege gjennomfører alltid en gratis konsultasjon i forkant av behandlingen hvor hun utreder og kartlegger problemene, og sammen finner dere behandlingsmetoden som passer deg.