På denne siden finner du alle våre tilbud til enhver tid!

Dersom du er usikker på hvilken behandling eller produkter som kan passe for deg, er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon. På en slik time vil en av våre dyktige behandlere kunne gi deg råd og veiledning på hvilken behandling eller produkter som vil gi deg resultatene du ønsker. Helt gratis og uforpliktende!

Hydrafacial - NYHET!

Vår nyeste hudbehandling, som gir huden en dyprens, peeling og en fantastisk fukt og glød!

Med Hydrafacial behandler vi huden din med et apparat som drives av vakuum, sammen med effektive ingredienser for ulike hudtilstander.  Dette er en "må ha-behandling" både for hverdag og fest, og behandlingen er elsket av alle som prøver den.

Hydrafacial renser i dybden, fjerner døde hudceller og tilfører fuktighet til huden, og etterlater den sunn, med mykhet og glød du vil ELSKE!

NÅ kr 990,- (ord. pris kr 1590,-)

Hudpleie med Retinol-peel!

Ønsker du skikkelig hudforbedring er dette behandlingen for deg!

Etter å ha sett resultatene etter bare èn behandling med denne kjemiske peelen var vi alle enige om at dette MÅ vi ha tilbud på! Du kan oppleve lett flassing i noen dager, men huden som åpenbarer seg etter dette er silkemyk og frisk, med masse glød! Selve behandlingen oppleves som en varm klem, og en pause fra stress og mas. 

Vi renser, peeler, fukter og avslutter med en deilig maske tilpasset huden din. 

Retinol stimulerer til hudfornyelse, og peelingen er perfekt for deg som ønsker reduksjon av linjer, mindre porer, jevnere struktur, mer glød og bedret hudhelse. 

NÅ kr 1290,- (ord. pris kr 1790,-)

Meld deg på vårt nyhetsbrev
og få -20% på valgfri behandling!

  Kontaktskjema

   Hvorfor bør du velge Innlandet Hudklinikk?

   Utvikling

   Å holde oss faglig oppdatert er utrolig viktig for å kunne gi deg den beste kvaliteten! Vi har også et ønske om å hele tiden utvikle oss. Derfor er alle våre behandlere jevnlig på ulike kurs innen behandlingene vi tilbyr.

   Engasjerte behandlere

   Våre dyktige behandlere er lidenskapelig opptatt av behandlingene de utfører, og det merkes når du møter de i klinikken og på resultatene du får.

   Høy kvalitet

   Vi tilbyr kun behandlinger vi vet vil gi resultater, og bruker kun markedets beste produkter. I tillegg er alle våre behandlere utrolig grundige og dyktige, og har lang erfaring med de ulike behandlingene.

   Trygghet

   Vi har stort fokus på sikkerhet i alle våre behandlinger, slik at du skal kunne føle deg så trygg som mulig. For å sikre dette er våre ansatte grundig opplært i ansiktets anatomi, de tryggeste teknikker, produkter mm.

   Utvikling

   Å holde oss faglig oppdatert er utrolig viktig for å kunne gi deg den beste kvaliteten! Vi har også et ønske om å hele tiden utvikle oss. Derfor er alle våre behandlere jevnlig på ulike kurs innen behandlingene vi tilbyr.