På denne siden finner du alle våre tilbud til enhver tid!

Dersom du er usikker på hvilken behandling eller produkter som kan passe for deg, er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon. På en slik time vil en av våre dyktige behandlere kunne gi deg råd og veiledning på hvilken behandling eller produkter som vil gi deg resultatene du ønsker. Helt gratis og uforpliktende!

Gratis hudanalyse!

Ønsker du å se hvordan det egentlig står til under hudoverflaten?

Vi bruker vår splitter nye hudscanner, som med spesialutviklet fototeknologi og software gir oss en objektiv vurdering av hudtype - og tilstand.

Den vil avdekke tilstander på og under huden, slik som pigmentflekker og andre solskader, linjer og rynker, bakterier og akne, sprengte blodkar m.m. 

Disse dataene vil hjelpe oss å anbefale deg de optimale behandlingene og produktene for nettopp DIN hud! 

Ved jevnlige hudanalyser vil vi også kunne følge opp resultatene av både klinikk - og hjemmebehandlinger. 

Vi gleder oss til å sammen startet ditt hudprosjekt!!

Vår-peel!

Dette er behandlingen for deg som ønsker ny, frisk glød og sunnere hud!

Bio C Peel har en fantastisk sammensetning av ingredienser, og her kommer C vitaminets egenskaper virkelig til sin rett. C vitamin beskytter huden mot solens skadelige påvirkninger, bidrar til kollagenproduksjon, gir masse glød og bekjemper ujevn hudtone. 

Peelingen er for deg som ønsker å jobbe med

 • lett solskadet hud, overfladiske pigmenteringer
 • Grå, gusten hud
 • Slapp hud
 • Rynker og fine linjer
 • Skjør hud

NÅ kun kr 990,- (ord. kr 1590,-)

Behandling av øyepartiet!

Med Sunekos har vi endelig muligheten til å behandle huden rundt øynene!

Mange oppsøker oss med et ønske om mindre fine linjer rundt øynene, mindre poser og en klarere hud. Øynene er jo tross alt det første en legger merke til i et ansikt, og et friskt og opplagt øyeparti vil gjøre mye for uttrykket. 

Sunekos er en injeksjonsbehandling som inneholder aminosyrer og hyaluronsyre. Behandlingen gjenoppretter og bygger opp hudens kvalitet og balanse. Det delikate området rundt øynene kan være vanskelig å behandle, Sunekos kan være en effektiv løsning mot mørke ringer, rynker og volumtap uten at utseendet endres! 

NÅ kun kr 1990,- (ord. kr 2590,-)

Spraytan!

Ønsker du å gå våren i møte med en gyllen glød?

Våre fantastiske hudpleiere står klare og gir deg en nydelig farge tilpasset dine ønsker og din hudtone.

Vi bruker de velrennomerte og prisbelønte merkene Vani-T og Nordic Tan som er spesielt utviklet for å gi et naturlig resultat, og samtidig inneholder ingredienser som ivaretar en god hudhelse. Kun det beste er godt nok for våre flotte kunder!

NÅ kr 390,- (ord. pris kr 490,-)

Meld deg på vårt nyhetsbrev
og få -20% på valgfri behandling!

  Kontaktskjema

   Hvorfor bør du velge Innlandet Hudklinikk?

   Utvikling

   Å holde oss faglig oppdatert er utrolig viktig for å kunne gi deg den beste kvaliteten! Vi har også et ønske om å hele tiden utvikle oss. Derfor er alle våre behandlere jevnlig på ulike kurs innen behandlingene vi tilbyr.

   Engasjerte behandlere

   Våre dyktige behandlere er lidenskapelig opptatt av behandlingene de utfører, og det merkes når du møter de i klinikken og på resultatene du får.

   Høy kvalitet

   Vi tilbyr kun behandlinger vi vet vil gi resultater, og bruker kun markedets beste produkter. I tillegg er alle våre behandlere utrolig grundige og dyktige, og har lang erfaring med de ulike behandlingene.

   Trygghet

   Vi har stort fokus på sikkerhet i alle våre behandlinger, slik at du skal kunne føle deg så trygg som mulig. For å sikre dette er våre ansatte grundig opplært i ansiktets anatomi, de tryggeste teknikker, produkter mm.

   Utvikling

   Å holde oss faglig oppdatert er utrolig viktig for å kunne gi deg den beste kvaliteten! Vi har også et ønske om å hele tiden utvikle oss. Derfor er alle våre behandlere jevnlig på ulike kurs innen behandlingene vi tilbyr.