På denne siden finner du alle våre tilbud til enhver tid!

Dersom du er usikker på hvilken behandling eller produkter som kan passe for deg, er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon. På en slik time vil en av våre dyktige behandlere kunne gi deg råd og veiledning på hvilken behandling eller produkter som vil gi deg resultatene du ønsker. Helt gratis og uforpliktende!

Spa-behandling m/massasje

Dette er oppskriften på den ultimate hvilepuls og velvære!

Din opplevelse starter med en oppfriskende kroppsskrubb, som løsner døde hudceller, gjenoppliver huden og stimulerer sirkulasjonen.

Deretter får du en intensiv fuktighetsopprettende innpakning. Mens du ligger innpakket kan du nyte en enkel ansiktsbehandling med rens, peeling, maske, serum som masseres inn og fuktighetskrem.

Etterpå kan du koble av med en deilig 20 min ryggmassasje med mykgjørende olje som gjør huden silkemyk og lindrer slitne muskler. 

Nå kun kr 990,- (ord.pris kr 1390,-)

Hydrafacial

Denne behandlingen gir merkbart finere hud!

Hydrafacial er en av våre mest populære behandlinger når det kommer til dyprens av huden, tilføring av fukt og gi ny glød!

Dette er en veldig behagelig behandling, hvor man umiddelbart ser bedring i huden.

Behanldingen tar ca 20-30 min.

NÅ kun kr 990,- (ord. kr 1490,-)

Hudpleie for glød

La huden din stråle!

Dette er en populær behandling hos oss, som gir en nydelig glød i huden!

Denne behandlingen er perfekt for deg som ønsker en lett peeling, hvor vi fjerner døde hudceller, tilfører fukt og næring til huden, som gir huden ny vitalitet og glød.

En behandling som er perfekt å unne seg i en travel høst-hverdag eller før et event.

NÅ kr 990,- (ord. pris kr 1590,-)

Skinbooster

Gi huden din det den trenger!

Behandling med skinbooster fukter huden innenfra, og gir den ny spenst og glød. I tillegg bidrar den til å redusere fine linjer på hudoverflaten. 

Behandling med skinbooster gir deg:

 • jevnere hudstruktur
 • økt fuktighet i huden
 • reduksjon av fine linjer
 • gløden du drømmer om

Skinboosteren tilfører huden hyaluronsyre, vitaminer og antioksidanter.

NÅ kr 2690,- (ord. pris kr 3390,-)

Meld deg på vårt nyhetsbrev
og få -20% på valgfri behandling!


  Kontaktskjema

   Hvorfor bør du velge Innlandet Hudklinikk?

   Utvikling

   Å holde oss faglig oppdatert er utrolig viktig for å kunne gi deg den beste kvaliteten! Vi har også et ønske om å hele tiden utvikle oss. Derfor er alle våre behandlere jevnlig på ulike kurs innen behandlingene vi tilbyr.

   Engasjerte behandlere

   Våre dyktige behandlere er lidenskapelig opptatt av behandlingene de utfører, og det merkes når du møter de i klinikken og på resultatene du får.

   Høy kvalitet

   Vi tilbyr kun behandlinger vi vet vil gi resultater, og bruker kun markedets beste produkter. I tillegg er alle våre behandlere utrolig grundige og dyktige, og har lang erfaring med de ulike behandlingene.

   Trygghet

   Vi har stort fokus på sikkerhet i alle våre behandlinger, slik at du skal kunne føle deg så trygg som mulig. For å sikre dette er våre ansatte grundig opplært i ansiktets anatomi, de tryggeste teknikker, produkter mm.

   Utvikling

   Å holde oss faglig oppdatert er utrolig viktig for å kunne gi deg den beste kvaliteten! Vi har også et ønske om å hele tiden utvikle oss. Derfor er alle våre behandlere jevnlig på ulike kurs innen behandlingene vi tilbyr.