Dyp vevsmassasje

bilde

Dyp vevsmassasje

Med Eximia Med-maskinen får du en effektiv og grundig massasje, som vil myke opp muskulaturen, redusere restitusjonstiden etter trening og redusere muskulære smerter.

Usikker på om massasje med Eximia kan være noe for deg? Da er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon!

Dyp vevsmassasje med vår Eximia med-maskin er perfekt for deg som opplever:

 • ømhet i muskler og ledd
 • hevelse i føtter og ankler
 • hodepine
 • smerter i korsrygg
 • lang restitusjonstid etter trening

Ved dyp bindevevsmassasje med Eximia utføres massasje i fire faser og gjentas med justerbar intensitet. Kombinasjonen av vakuum/trykk og vakuum/stans øker sirkulasjonen, og dermed også oksygentilførselen som bidrar til en raskere utskillelse av avfallsstoffer. Overflødig væske under huden fraktes til lymfeårene og skilles deretter ut med urinen i timene etter behandlingen.

Det positive trykket øker vevets elastisitet og avløses av trykket som øker lymfesirkulasjonen. Når pausene kommer gis det rom for vevsopptak, slik at man oppnår en skånsom, effektiv og avstressende behandling.

Behandlingen mykner opp vevet, øker sirkulasjonen, gir jevnere hudstruktur, mykere muskler, reduserte cellulitter og bedret lymfesirkulasjon, samt at mage og tarm kommer i balanse.

bilde
bilde

Vakuumet jobber aktivt med det overfladiske vevet og gir spenst og struktur. Når intensiteten i vakuumet økes, strekkes de fibrøse trådene til det dyptgående vevet. Det er blant annet disse trådene som fører til cellulittstruktur. Når trådene strekkes, løsner de fra det dyptliggende vevet og skaper rom for sirkulasjon.

Med Eximia kan vi tilpasse behandlingen etter ditt behov.

Dyp vevsmassasje (Eximia)

kr 1200,-

Bestill time
Før behandlingen

Det er vanligvis ingen nødvendige forberedelser du trenger å gjøre før du kommer, med mindre noe er avtalt med din behandler.

Selve behandlingen

Mer info kommer… Ta kontakt med oss på tlf 95 85 32 32 dersom du har spørsmål.

Etter behandlingen

Umiddelbart etter behandlingen vil kroppen kjennes bedre, smidigere og lettere. Det er vanligvis ingenting du skal passe på etter behandlingen, men behandleren din vil gi deg grundig informasjon før du forlater klinikken.

Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Innlandet Hudklinikk ble jeg møtt av to blide damer, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Godt for kroppen.

  Har fått god hjelp med stive muskler, og en trøblete rygg. Er nå fast inventar på klinikken hver 3. uke, og kan anbefale alle massasje på Innlandet Hudklinikk.

  Steinar, 46år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Hamar med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Wenche, 48år

  Trenger ikke reise til Oslo mer.

  Jeg har kjørt til Oslo for å ta behandlinger i mange år, men måtte prøve det lokale tilbudet så snart de åpnet, og nå blir det ikke flere Oslo-turer på denne dama. Fantastisk med et så bredt tilbud like i nærheten!

  Elisabeth, 57år

  Går fast til Therese for fotbehandling, og ingen klarer å fikse føttene mine sånn som henne. Flotte lokaler, og veldig enkelt å finne fram er også et pluss.

  Tom, 72år

  Våre behandlere

  Andre behandlinger