Hvem er vi?

Våre behandlere gjør alltid sitt ytterste for at du skal føle deg trygg og ivaretatt, og få et fantastisk, naturlig resultat!
Vi har et bredt behandlingstilbud, med det meste innen hud-, fot- og kroppspleie, og et team av dyktige og erfarne behandlere, som er blant de fremste innen sitt felt.

Vårt mål er å kunne bruke all vår kompetanse, samt markedets beste produkter, for å hjelpe deg med å oppnå resultatene du drømmer om! Vi er opptatt av at du som kunde skal føle deg trygg og ivaretatt, før, under og etter hvert besøk hos oss.

I tillegg til en skjermet behandlingsavdeling, finner du også et lekkert salgsområde, med ulike hudpleieprodukter fra de beste og mest effektive merkene på markedet.

Er du usikker på hvilken behandling som kan passe for deg, er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon hos en av våre behandlere! På en slik time vil du få grundig informasjon og veiledning om hvilken behandling som kan gi deg det resultatet du drømmer om, og du får svar på alle spørsmål du måtte ha.

Kontaktskjema

  Vårt team

  Vårt team består av lege, kosmetiske sykepleiere, fotterapeut, hudpleier, vippetekniker, fotpleier, massasjeterapeut. Kompetanse og erfaring er viktige faktorer for å kunne gi trygghet og gode resultater. Våre behandlere har inntil 30 års erfaring, og deltar stadig på nye kurs, både i Norge og i utlandet, i alle behandlingene de tilbyr.

  Vi holder til her

  Kartet er ikke lastet, vennligst åpne koordinatene 60.7981281, 10.692455 i Google Maps eller lignende.

  Trenger samtykke til å laste inn kart.

  Innlandet Hudklinikk

  Strandgata 32

  2821 Gjøvik

  ikon95 85 32 32

  Mandag: kl 9-16
  Tirsdag: kl 9-21
  Onsdag: kl 9-16
  Torsdag: kl 9-16
  Fredag: kl 9-16
  Lørdag: kl 11-15

  Ellers etter avtale.

  Parkering
  Parkering i gaten utenfor eller gratis parkering på CC Gjøvik.

  Kollektiv
  Buss eller tog til Gjøvik stasjon. Kun 2 min å gå derfra.

  Kontakt oss her