Massasje / spa-behandlinger

Massasje & spa-behandlinger

Våre massører hjelper med stive og ømme muskler, eller dersom du kun ønsker en avslappende spabehandling.

Dette er perfekte behandlinger for deg som ønsker egentid, velvære og hvilepuls.

Vi tilbyr en rekke massasje-behandlinger, litt for enhver smak. Alt ifra en fantastisk behagelig spa-behandling som gir deg hvilepuls og velvære, til behandlende kroppsmassasje som gir hjelp med stive og ømme muskler.

Du velger lengden på massasjen, og hvilket område du ønsker fokus på.

Våre behandlere har også erfaring med massasje og spa-behandlinger til gravide.

Kan vi friste med nakke-/ryggmassasje, fotmassasje, ansikts- og hodebunnsmassasje eller kanskje full kroppsmassasje? 

bilde
bilde

Klassisk massasje:

Før massasjen vil behandleren kartlegge om det er noen hensyn vi bør ta, eller områder som bør fokuseres på. Du vil selvfølgelig også kunne være med å påvirke hvor hard massasjen er. Velg mellom 25, 40 eller 55 min.

Hot stone (40 eller 75 min)

En hot stone massasje på er en avslappende og terapeutisk behandling som bruker varme steiner for å lindre muskelspenninger og stivhet. Massasjeterapeuten vil plassere oppvarmede steiner på ulike deler av kroppen din, og bruke dem til å massere og trykke på musklene. Den varme temperaturen på steinene hjelper til med å øke blodsirkulasjonen og løsne opp i stramme muskler, noe som kan lindre stress og forbedre din generelle velvære. Behandlingen kan tilpasses etter dine individuelle behov og kan være spesielt gunstig for personer med kroniske smerter eller stivhet i musklene.

Signaturbehandling med massasje (80 min)

Nyt en deilig spabehandling for kroppen. Mens du ligger i en kroppsinnpakning som både eksfolierer og gir fukt, vil du få en avslappende ansiktsbehandling som gir glød til huden. Til slutt masseres bodylotion inn på kroppen, etterfulgt av massasje på rygg som lindrer slitne muskler. Denne behandlingen er meget populær blant våre kunder og tilbakemeldingene er at man virkelig får slappet av, og får en deilig behandling for hele kroppen.

Signaturbehandling uten massasje (60 min)

Nyt en deilig spabehandling for kroppen. Mens du ligger i en kroppsinnpakning som både exfolierer og gir fukt, vil du få en avslappende ansiktsbehandling med gua-sha ansiktsmassasje. Til slutt masseres bodylotion inn på kroppen.

Kroppspeeling (25 min)

En oppfriskende og fuktighetsgivende kroppspeeling. Få en kroppspeeling som løsner døde hudceller, gjenoppliver huden, og stimulerer sirkulasjonen. Til slutt masseres bodylotion inn på kroppen, som gir en avslappende avslutning på behandlingen.

Massasje - 25 min

kr 590,-

Bestill time

Massasje - 40 min

kr 790,-

Bestill time

Massasje - 55 min

kr 990,-

Bestill time

Hot stone - 40 min

kr 790,-

Bestill time

Hot stone - 75 min

kr 1190,-

Bestill time

Spabehandling med massasje (80 min)

kr 1590,-

Bestill time

Spabehandling uten massasje (60 min)

kr 990,-

Bestill time

Kroppspeel (25 min)

kr 590,-

Bestill time
Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Innlandet Hudklinikk ble jeg møtt av to blide damer, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Godt for kroppen.

  Har fått god hjelp med stive muskler, og en trøblete rygg. Er nå fast inventar på klinikken hver 3. uke, og kan anbefale alle massasje på Innlandet Hudklinikk.

  Steinar, 46år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Hamar med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Wenche, 48år

  Trenger ikke reise til Oslo mer.

  Jeg har kjørt til Oslo for å ta behandlinger i mange år, men måtte prøve det lokale tilbudet så snart de åpnet, og nå blir det ikke flere Oslo-turer på denne dama. Fantastisk med et så bredt tilbud like i nærheten!

  Elisabeth, 57år

  Går fast til Therese for fotbehandling, og ingen klarer å fikse føttene mine sånn som henne. Flotte lokaler, og veldig enkelt å finne fram er også et pluss.

  Tom, 72år

  Andre behandlinger