Massasje / spa-behandlinger

Massasje & spa-behandlinger

Våre massører hjelper med stive og ømme muskler, eller dersom du kun ønsker en avslappende spabehandling.

Dette er perfekte behandlinger for deg som ønsker egentid, velvære og hvilepuls.

Vi tilbyr en rekke massasje-behandlinger, litt for enhver smak. Alt ifra en fantastisk behagelig spa-behandling som gir deg hvilepuls og velvære, til behandlende kroppsmassasje som gir hjelp med stive og ømme muskler.

Du velger lengden på massasjen, og hvilket område du ønsker fokus på.

Våre behandlere har også erfaring med massasje og spa-behandlinger til gravide.

Kan vi friste med nakke-/ryggmassasje, fotmassasje, ansikts- og hodebunnsmassasje eller kanskje full kroppsmassasje? 

bilde
bilde

Klassisk massasje:

Før massasjen vil behandleren kartlegge om det er noen hensyn vi bør ta, eller områder som bør fokuseres på. Du vil selvfølgelig også kunne være med å påvirke hvor hard massasjen er. Velg mellom 25, 40 eller 55 min.

Eco Glow Treatment (50 min)

En ansiktsbehandling hvor vi tilpasser valg av produkter til din hud fra serien Stone Crop eller Mangosteen fra Èminence Organic Skincare. Huden får en deilig behandling som skånsomt eksfolierer huden, løser opp døde hudceller, og gir en fantastisk glød. Nyt en ansiktsbehandling med rens, peeling, maske, serum som masseres inn og fuktighetskrem. Få også en hodebunnsmassasje mens masken virker. 

Passer alle hudtyper, også sensitive.

Eco Relax kropp (60 min)

Din opplevelse starter med en oppfriskende kroppsskrubb, som løsner døde hudceller, gjenoppliver huden og stimulerer sirkulasjonen. Deretter får du en intensiv fuktighetsopprettende innpakning. Mens du ligger innpakket kan du nyte en enkel ansiktsbehandling med rens, peeling, maske, serum som masseres inn og fuktighetskrem – alt med Èminence organic skin care sine produkter.

En deilig spabehandling som gir deg total avkobling, og ny energi til ansikt og kropp. Huden blir strålende og frisk, og du kommer til å føle deg harmonisk og vital etter behandlingen. Vi tilpasser valg av produkter til din hud fra serien Stone Crop eller Mangosteen fra Èminence Organic Skincare.

Eco Relax kropp - med massasje (80 min)

Din opplevelse starter med en oppfriskende kroppsskrubb, som løsner døde hudceller, gjenoppliver huden og stimulerer sirkulasjonen. Deretter får du en intensiv fuktighetsopprettende innpakning. Mens du ligger innpakket kan du nyte en enkel ansiktsbehandling med rens, peeling, maske, serum som masseres inn og fuktighetskrem – alt med Èminence organic skin care sine produkter. Etterpå kan du koble av med en deilig 20 min ryggmassasje med mykgjørende olje som gjør huden silkemyk og lindrer slitne muskler. 

En deilig spabehandling som gir deg total avkobling, og ny energi til ansikt og kropp. Huden blir strålende og frisk, og du kommer til å føle deg harmonisk og vital etter behandlingen. Vi tilpasser valg av produkter til din hud fra serien Stone Crop eller Mangosteen fra Èminence Organic Skincare.

Èminence Quick peel (25 min)

Få en kroppspeel som løsner døde hudceller, gjenoppliver huden og stimulerer sirkulasjonen. Behandlingen avsluttes med en bodylotion.

Vi tilpasser valg av produkter til din hud fra serien Stone Crop eller Mangosteen fra Èminence Organic Skincare.

Massasje - 25 min

kr 590,-

Bestill time

Massasje - 40 min

kr 790,-

Bestill time

Massasje - 55 min

kr 990,-

Bestill time

Eco Glow Treatment - 50 min

kr 690,-

Bestill time

Eco Relax Kropp - 60 min

kr 995,-

Bestill time

Eco Relax Kropp med massasje - 80 min

kr 1395,-

Bestill time

Eminence Quick Peel - 25 min

kr 490,-

Bestill time
Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Innlandet Hudklinikk ble jeg møtt av to blide damer, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Godt for kroppen.

  Har fått god hjelp med stive muskler, og en trøblete rygg. Er nå fast inventar på klinikken hver 3. uke, og kan anbefale alle massasje på Innlandet Hudklinikk.

  Steinar, 46år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Hamar med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Wenche, 48år

  Trenger ikke reise til Oslo mer.

  Jeg har kjørt til Oslo for å ta behandlinger i mange år, men måtte prøve det lokale tilbudet så snart de åpnet, og nå blir det ikke flere Oslo-turer på denne dama. Fantastisk med et så bredt tilbud like i nærheten!

  Elisabeth, 57år

  Går fast til Therese for fotbehandling, og ingen klarer å fikse føttene mine sånn som henne. Flotte lokaler, og veldig enkelt å finne fram er også et pluss.

  Tom, 72år

  Andre behandlinger