Sprengte blodkar

bilde

Sprengte blodkar

Sprengte blodkar er vanlig, spesielt i områder som kinn, nese, samt på ben og armer, og fjernes effektivt med vår fotonalaser. 

Er du usikker på om behandlingen kan være noe for deg? Da er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon!

Sprengte blodkar er vanlig, spesielt i områder som kinn, nese, samt på ben og armer. Det kan for mange oppleves sjenerende, men er ikke farlig. Blodkarene ses som tynne røde eller lilla linjer i huden. Blodkarene kan enkelt fjernes med fotonalaser, en effektiv og skånsom behandlingsform. 


Når en fjerner sprengte blodkar med laserbehandling vil laserstrålen varmet opp hemoglobinet i blodet og ødelegge proteinet som sitter i karveggene. Åren klapper sammen, og vil gradvis skilles ut av kroppen. 

Hvor mange behandlinger man trenger avhenger av mengden blodkar som skal fjernes. Vanligvis er en til to behandlinger med åtte ukers mellomrom tilstrekkelig, men i noen tilfeller er det behov for tre til fem behandlinger. 

bilde
bilde

Med vår laser kan vi sikkert og effektivt behandle alle typer sprengte blodkar; det kan være alt fra større blodkar på bein til mer overfladiske og små årer i kinn og på nese. Den behandler derimot ikke åreknuter.

Sprengte blodkar

fra kr 800,-

Bestill time
Før behandlingen

Ved alle behandlingsformer med laser bør ikke behandlingsområdet eksponeres for sol, eller solarium i to uker før behandlingen. I forkant av behandlingen ber vi deg om å ikke påføre aktive ingredienser på behandlingsområdet, og unngå bruk av selvbruning, samt kremer og oljer som inneholder kokos.

Er du usikker, eller har spørsmål i forbindelse med behandlingen er du velkommen til en gratis konsultasjon hos en av våre kosmetisk dermatologisk sykepleiere. 

Er du syk, forkjølet, har en infeksjon i kroppen eller i behandlingsområdet skal behandlingen avventes til du er helt frisk.

Selve behandlingen

Selve behandlingen går raskt og ubehaget er relativt lite. Man kjenner en stikkende følelse i huden akkurat når laseren treffer blodårene, men denne varer kun 1-2 sekunder.

Etter behandlingen er ferdig kjøles det behandlede området ned med en ispose for å redusere hevelse og varmefølelse i huden.

Etter behandlingen

Etter behandling med laser anbefaler vi at du unngår soleksponering på det behandlet området i minimum to uker, og vi oppfordrer alltid til bruk av spf 50.

Rødhet og hevelse i det behandlede området er vanlig og vil gå over i løpet av noen få dager. I noen tilfeller kan blodkarene bli mørkere i farge før de forsvinner. 

Før-/etterbilder

Bilder kommer snart…

Inntil vi får lagt ut bilder, kontakt klinikken for før-/etterbilder.

Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Innlandet Hudklinikk ble jeg møtt av to blide damer, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Godt for kroppen.

  Har fått god hjelp med stive muskler, og en trøblete rygg. Er nå fast inventar på klinikken hver 3. uke, og kan anbefale alle massasje på Innlandet Hudklinikk.

  Steinar, 46år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Hamar med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Wenche, 48år

  Trenger ikke reise til Oslo mer.

  Jeg har kjørt til Oslo for å ta behandlinger i mange år, men måtte prøve det lokale tilbudet så snart de åpnet, og nå blir det ikke flere Oslo-turer på denne dama. Fantastisk med et så bredt tilbud like i nærheten!

  Elisabeth, 57år

  Går fast til Therese for fotbehandling, og ingen klarer å fikse føttene mine sånn som henne. Flotte lokaler, og veldig enkelt å finne fram er også et pluss.

  Tom, 72år

  Våre behandlere

  Andre behandlinger