Cellulitter

bilde

Cellulitter

Cellulitter, ofte kalt appelsinhud, viser seg som bulkete hud, særlig på kvinners lår. Med Eximia Med-maskinen kan vi redusere/fjerne cellulitter på en trygg og skånsom måte.

Usikker på om behandling av cellulitter med Eximia er noe for deg? Da er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon!

Cellulitter er fett som har hopet seg opp i en endret hudstruktur. Sirkulasjonen i dette vevet er nedsatt, og avfallsstoffer og overflødig væske hoper seg opp. Fettet ligger innkapslet i små bindevevs-rom mellom overhuden og musklene. Bindevevet fungerer som vertikale «barduner» i huden og trekker overflaten av huden ned slik at det kan oppstå typiske søkk.

Behandlingen kan redusere cellulittene og redusere og stramme opp løs hud på mage/armer/bryst samt brukes til punktslanking for eksempel på hofter, innside lår, under bh-stroppen osv. 

Behandlingen gir et jevnt og naturlig resultat, og man slipper kirurgiske arr. Vi kan bruke eximia både på ansikt og kropp (fett på mage, rygg inn og utside av lår, hofter, bryst (også mannebryst) samt armer og knær.

Eximia har tre lasersystem som påvirker fettcellene til å frigi vann og fettsyrer etter samme prosess som ved kroppens eget stoffskifte, imidlertid med langt større hastighet.

Fettcellene reduseres uten å ødelegge cellemembranen, samtidig som elektrostimulien hjelper til med å stramme opp huden. 

Det er godt dokumentert at denne behandlingen øker cellenes evne til forbrenning, og at uønskede fettdepoer reduseres betraktelig.

Eximia kombinerer lavfrekvent laser med elektrostimuli som øker mikrosirkulasjonen, og bidrar til å åpne små sprekker i celleveggene slik at spaltet fett lettere kan sive ut av fettcellene uten å ødelegge celleveggen.

bilde
bilde

Vi kombinerer denne behandlingen med vuakuum og høyfrekvent radiofrekvens for lymfedrenasje og dyp bindevevsmassasje for å rense ut avfallsstoffer, myke opp vevet og øke sirkulasjonen.

Resultatet av denne femtrinnsbehandlingen er redusert omkrets og lokal fedme, jevnere hudstruktur, mykere muskler, reduserte cellulitter, bedret lymfesirkulasjon samt at mage-tarm kommer i balanse.

Antall behandlinger avhenger av utgangspunkt og ønsket resultat. 

Cellulitt-behandling (Eximia)

fra kr 1200,-

Bestill time
Før behandlingen

Det er ingen spesielle forberedelser du trenger å tenke på før du kommer til oss.

Din behandler vil alltid utføre en grundig konsultasjon før behandlingen, hvor du får informasjon om behandlingen og hva du kan forvente.

Selve behandlingen

Til kropp benytter eximia fem ulike teknologier:

 1. Lavfrekvent laser til fettspalting og effektiv figurforming
 2. Elektroterapi – for økt effekt av laser og oppstramming av hud
 3. Vakuum, -drenasje og dyp bindevevsmassasje
 4. Radiofrekvens – for oppstramming
 5. Hudsliping 
Etter behandlingen

Du kan gå tilbake til normal aktivitet umiddelbart etter behandlingen. Kroppen vil hos de fleste føles smidigere og lettere. Du vil kunne oppleve flere toalettbesøk samme dag, pga at kroppens slaggstoffer dreneres ut av kroppen via urinen. 

Drikk godt med vann samme dag.

Vi anbefaler at du har noen form for mosjon/trening i timene etter behandlingen, slik at kroppen kan forbrenne fettet som er frigjort fra cellene.

Antall behandlinger avhenger av utgangspunkt og ønsket resultat.

Før-/etterbilder

Bilder kommer snart…

Inntil vi får lagt ut bilder, kontakt klinikken for før-/etterbilder.

Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Innlandet Hudklinikk ble jeg møtt av to blide damer, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Godt for kroppen.

  Har fått god hjelp med stive muskler, og en trøblete rygg. Er nå fast inventar på klinikken hver 3. uke, og kan anbefale alle massasje på Innlandet Hudklinikk.

  Steinar, 46år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Hamar med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Wenche, 48år

  Trenger ikke reise til Oslo mer.

  Jeg har kjørt til Oslo for å ta behandlinger i mange år, men måtte prøve det lokale tilbudet så snart de åpnet, og nå blir det ikke flere Oslo-turer på denne dama. Fantastisk med et så bredt tilbud like i nærheten!

  Elisabeth, 57år

  Går fast til Therese for fotbehandling, og ingen klarer å fikse føttene mine sånn som henne. Flotte lokaler, og veldig enkelt å finne fram er også et pluss.

  Tom, 72år

  Våre behandlere

  Andre behandlinger