Vippeløft

bilde

Vippeløft

Vippeløft endrer strukturen til vippene og gir de et naturlig løft fra roten og ut. I tillegg farges vippene. Vippene ser derfor mørkere og fyldigere ut, med en fin bøy, som gi inntrykk av et mer sminket utseende og åpent blikk.

Vippeløft er perfekt for deg som:

 • er lei av å måtte ta på mascara hver dag 
 • reagerer på øyesminke 
 • ikke vil slite på vippene med vippetang
 • er lei av eller har fått skadet vippene av extensions
 • ønsker mer form, farge og fylde på vippene dine

Behandlingen tar ca 1 time, og inkluderer bøy og farging av vippene, samt en behandling med vippefiller, som gir opptil 24% tykkere vipper. Effekten varer i ca 4-6 uker.

Vippeløft er en behagelig behandling som gir inntrykk av lange vipper og et åpent blikk, på en helt naturlig måte.

Behandlingen gjør at man kan endre strukturen til vippene og gi de et naturlig løft fra roten og ut. Produktene vi bruker stimulerer også veksten i vipperoten og øker keratinprosessen, som igjen vil gi lengre og kraftigere vipper.

bilde
bilde

Den kjemiske endringen av hårstrukturen og fargingen med InLei sine produkter er veldig veldig mild. I tillegg avsluttes behandlingen med det svært næringsgivende biomekanisk Lash Filler serum. Serumet inneholder både hydrolisert keratin, som er hårets byggesteiner, som kan fylle ut et nåværende håret slik at det kan vokse seg tykkere, og inneholder ingredienser som øker det naturlige keratinprosessen i hårsekken, slik at neste syklus med vipper får flere byggesteiner/keratin og dermed blir tykkere, sunnere og kan vokse seg lengre. Dette er godt dokumentert i flere studier.

Veldig sensitiv eller usikker på om du tåler behandlingene?

Ta gjerne kontakt, slik at det kan tas en patchtest/intoleransetest.

Vippeløft

kr 890,-

Bestill time

Vippeløft + brynslaminering

kr 1490,-

Bestill time
Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Innlandet Hudklinikk ble jeg møtt av to blide damer, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Godt for kroppen.

  Har fått god hjelp med stive muskler, og en trøblete rygg. Er nå fast inventar på klinikken hver 3. uke, og kan anbefale alle massasje på Innlandet Hudklinikk.

  Steinar, 46år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Hamar med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Wenche, 48år

  Trenger ikke reise til Oslo mer.

  Jeg har kjørt til Oslo for å ta behandlinger i mange år, men måtte prøve det lokale tilbudet så snart de åpnet, og nå blir det ikke flere Oslo-turer på denne dama. Fantastisk med et så bredt tilbud like i nærheten!

  Elisabeth, 57år

  Går fast til Therese for fotbehandling, og ingen klarer å fikse føttene mine sånn som henne. Flotte lokaler, og veldig enkelt å finne fram er også et pluss.

  Tom, 72år

  Andre behandlinger