Hårtapsbehandling

bilde

Hårtapsbehandling

Mange er plaget med hårtap, både menn og kvinner. Dette er ikke farlig, men mange opplever det som skjemmende, og ønsker hjelp fra oss.

Heldigvis har vi flere behandlinger som kan hjelpe, som både bremser hårtapet og stimulerer til økt hårvekst.

Mange opplever hårtap, noen også i ung alder, og trives ikke med dette. Vi har mange behandlinger som kan hjelpe:

 • microneedling
 • mesoterapi
 • laser
 • reseptbelagte legemidler

En fellesnevner for alle behandlingene er at de stimulerer blodsirkulasjonen i hodebunnen, tilfører vitaminer og næringsstoffer, gir økt hårvekst, styrker hvert enkelt hårstrå mm.

Vi har behandlet en rekke kunder for hårtap, og ser veldig gode resultater.

Vi anbefaler alle som er plaget av hårtap å bestille en gratis konsultasjon hos en av våre erfarne behandlere, slik at vi kan finne behandlingen(e) som vil kunne hjelpe deg. Dette er helt gratis og uforpliktende! Dersom det vil være gunstig å legge til et legemiddel, vil en av våre leger forskrive dette, etter en konsultasjon.

bilde
bilde

Usikker på om vi kan hjelpe deg, eller evt hvilken behandling som vil gi deg det resultatet du ønsker? Da er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon!

Hårtapsbehandling vurderes individuelt. Kontakt oss for konsultasjon.

Bestill time
Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Innlandet Hudklinikk ble jeg møtt av to blide damer, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Godt for kroppen.

  Har fått god hjelp med stive muskler, og en trøblete rygg. Er nå fast inventar på klinikken hver 3. uke, og kan anbefale alle massasje på Innlandet Hudklinikk.

  Steinar, 46år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Hamar med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Wenche, 48år

  Trenger ikke reise til Oslo mer.

  Jeg har kjørt til Oslo for å ta behandlinger i mange år, men måtte prøve det lokale tilbudet så snart de åpnet, og nå blir det ikke flere Oslo-turer på denne dama. Fantastisk med et så bredt tilbud like i nærheten!

  Elisabeth, 57år

  Går fast til Therese for fotbehandling, og ingen klarer å fikse føttene mine sånn som henne. Flotte lokaler, og veldig enkelt å finne fram er også et pluss.

  Tom, 72år

  Våre behandlere

  Andre behandlinger