Sklerosering

Sklerosering

Sklerosering er en effektiv metode vi bruker til å fjerne sjenerende blodårer på lår og legger. For de som ikke ønsker injeksjon, er behandling med fotonalaser også veldig effektivt på sprengte blodkar.

Er du usikker på om sklerosering kan være noe for deg? Da er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon!

Sklerosering er en effektiv metode vi bruker til å fjerne sjenerende blodårer på ben.

Med en liten nål, sprøytes en væske inn i de tynne årene. Væsken er et medikament, Aethoxysklerol, som injiseres i små mengder i blodkaret. Stoffet er vevsirriterende og forårsaker gradvis innsnevring og lukking av blodåren som er uønsket.

Væsken irriterer karveggen og karet brytes ned. Det blir deretter absorbert av kroppen, på samme måte som et blåmerke. Prosessen kan ta fra 2 til 6 måneder avhengig av karets størrelse.

bilde
bilde

Aethoxysklerol kan forårsake lokal irritasjon i blodkaret, og det kan oppstå rødhet og lett kløe i stikkområdet, og blodkaret ser ofte verre ut i starten, før det blir borte.

Årene som blir behandlet vil i de fleste tilfeller få en brun farge. Det er jernet i blodet som sitter igjen i årene etter at blodstrømmen er stoppet som gir denne fargen. Dette vil forsvinne, men det varierer fra person til person hvor lang tid det tar, vanligvis mellom 6-12 uker.

Sklerosering

kr 1290,-

Bestill time
Før behandlingen

Det er ingen spesielle forberedelser du trenger å tenke på før du kommer til oss.

Når du kommer til klinikken, før behandlingen, fyller du ut et egenerklæringsskjema, hvor vi bl.a. kartlegger om det er noen forhold som gjør at behandlingen ikke kan gjennomføres (f.eks. dersom du står på antibiotika, eller er gravid eller ammende). 

Selve behandlingen

Med en liten nål, sprøytes en væske inn i de tynne årene. Væsken er et medikament, Aethoxysklerol, som injiseres i små mengder i blodkaret. Stoffet er vevsirriterende og forårsaker gradvis innsnevring og lukking av blodåren som er uønsket. Væsken irriterer karveggen og karet brytes ned. Det blir deretter absorbert av kroppen, på samme måte som et blåmerke.

Etter behandlingen

Mengden og typen av sprengte blodkar er avgjørende for antall behandlinger for tilfredsstillende resultat. Et realistisk mål etter 1-4 behandlinger er en reduksjon av de sprengte blodkarene på opp mot 80%.

Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Innlandet Hudklinikk ble jeg møtt av to blide damer, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Godt for kroppen.

  Har fått god hjelp med stive muskler, og en trøblete rygg. Er nå fast inventar på klinikken hver 3. uke, og kan anbefale alle massasje på Innlandet Hudklinikk.

  Steinar, 46år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Hamar med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Wenche, 48år

  Trenger ikke reise til Oslo mer.

  Jeg har kjørt til Oslo for å ta behandlinger i mange år, men måtte prøve det lokale tilbudet så snart de åpnet, og nå blir det ikke flere Oslo-turer på denne dama. Fantastisk med et så bredt tilbud like i nærheten!

  Elisabeth, 57år

  Går fast til Therese for fotbehandling, og ingen klarer å fikse føttene mine sånn som henne. Flotte lokaler, og veldig enkelt å finne fram er også et pluss.

  Tom, 72år

  Andre behandlinger