Brynslaminering

bilde

Brynslaminering

Har du hår som står litt ut fra brynet, eller kanskje de ikke ligger slik du ønsker? Har du hår i hele brynet, men ikke helt fasong eller fylde slik du ønsker deg? Da er brynslaminering behandlingen for deg!

Brynslaminering er en behandling hvor man farger brynene, former de og fikserer de i ønsket form, slik at brynene dine er perfekte til enhver tid.

Produktene vi bruker i brynslamineringen er rikt på oljer, blant annet arganolje, macadamiaolje, med sterke næringsegenskaper, som trenger seg inn i hårstrukturen og skaper en beskyttende film rundt håret, samtidig som den gir næring, reparerer, beskytter og gir mykhet til håret. Produktene er milde og skånsomme for både hud og hår.

For å enklere tilpasse og forme brynene, anbefales det å ikke nappe eller vokse minst 2-3 uker før en brynsbehandling.

Etter en brynslaminering kreves det lite med vedlikehold hjemme, men det anbefales likevel å børste hårene i ønsket fasong morgen og kveld, samt etter dusj/bad for at resultatet skal vare lenger. 

Det er mange som opplever at resultatet etter en brynslaminering kan vare i opptil 12 uker, og velger da kun en brynsstyling (farging og forming av brynene) imellom, før en ny brynslaminering. 

bilde
bilde

Livssyklus til hårene i øyenbrynet varierer fra 2-4 måneder. Dette er fra et hår blir dannet i follikkelen til det naturlig faller av, og denne syklusen starter på nytt. Med alderen kan hårene i brynet svekkes og veksten stagnerer. En kan merke en tynning eller tap av hår som hovedsakelig påvirker hodet, øyenvippene og øyenbrynene. Hårsekkene vil over tid kunne slutte å produsere hår, og hårene blir tynnere og kan hos noen opphøre, da spesielt i ytterste delen av brynet. Dette er helt normalt.

Hormonelle hår skiller seg ut ved å være tykt og stritt, og ofte vokser de seg lengre enn de andre hårene i brynet. De er også ofte mer pigmentert enn resten av hårene. 

Brynene våre kan gjøre veldig mye for ansiktet. Med litt ekstra farge og en form vil de fremheve og ramme inn ansiktet.

Veldig sensitiv eller usikker på om du tåler behandlingene?

Ta gjerne kontakt, slik at det kan tas en patchtest/intoleransetest.

Brynslaminering

kr 850,-

Bestill time

Brynslaminering + vippeløft

kr 1490,-

Bestill time
Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Innlandet Hudklinikk ble jeg møtt av to blide damer, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Godt for kroppen.

  Har fått god hjelp med stive muskler, og en trøblete rygg. Er nå fast inventar på klinikken hver 3. uke, og kan anbefale alle massasje på Innlandet Hudklinikk.

  Steinar, 46år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Hamar med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Wenche, 48år

  Trenger ikke reise til Oslo mer.

  Jeg har kjørt til Oslo for å ta behandlinger i mange år, men måtte prøve det lokale tilbudet så snart de åpnet, og nå blir det ikke flere Oslo-turer på denne dama. Fantastisk med et så bredt tilbud like i nærheten!

  Elisabeth, 57år

  Går fast til Therese for fotbehandling, og ingen klarer å fikse føttene mine sånn som henne. Flotte lokaler, og veldig enkelt å finne fram er også et pluss.

  Tom, 72år

  Andre behandlinger