Frisør

bilde

Oppdag vår frisøravdeling og la våre erfarne frisører skape den perfekte looken for deg. Med et bredt utvalg av tjenester, fra klipp til farge og styling, er vi dedikert til å gi deg en unik og personlig opplevelse. Besøk oss i dag og opplev ekspertise kombinert med lidenskap, samtidig som du nyter hvilepuls og velvære.

Vår frisøravdeling tilbyr et bredt utvalg av frisørbehandlinger som passer dine behov og ønsker. Enten du ønsker en forfriskende klipp, en dristig fargeforandring, eller elegante striper, er våre erfarne frisører her for å hjelpe deg med å realisere din drømme-look.

Vi er dedikert til å gi deg den beste opplevelsen, uansett om du trenger en rask styling for en spesiell anledning, eller en dyptgående hårkur for å pleie og styrke håret ditt. Vårt mål er å gi deg ikke bare et fantastisk resultat, men også en avslappende og behagelig opplevelse mens du er her.

Våre tjenester inkluderer:

 • Klipp
 • Fargebehandlinger
 • Striper
 • Balayage
 • Styling
 • Hårkurer og behandlinger
bilde
bilde

Våre frisører er lidenskapelige og dyktige, og de holder seg oppdatert på de nyeste trendene og teknikkene innen frisørbransjen. Vi tar oss tid til å lytte til dine ønsker og behov, og jobber sammen med deg for å skape en look som passer din stil og personlighet.

Besøk vår frisøravdeling i dag, og la oss hjelpe deg med å oppnå ditt drømmehår!

Obs! Da frisørsalongen er en del av Innlandet Hudklinikk, hvor vi tilbyr behandlinger med aldersgrense, og vi er veldig bevisst på å ikke påvirke barn og unge, er det også 16-års aldersgrense i vår frisørsalong.

I tillegg til farge, striping, kur og styling, tilbyr vi følgende typer klipp:

Klipp 1

Type klipp: maskinklipp. Hårlengde: helt kort. Tid: 30 min.

Klipp 2

Type klipp: saks (og/eller maskin). Hårlengde: alle. For deg som har tynt til normalt hår og ønsker en stuss. Tid: 45 min.

Klipp 3

Type klipp: saks. Hårlengde: alle. For deg som har ekstra tykt hår, eller ønsker å klippe 5cm eller mer. Tid: 60 min.

Klipp 4

Bli ny! For deg som ønsker en skikkelig forandring. Her gjør vi en grundig konsultasjon i forkant for å kartlegge hva du ønsker og bli enige om hva vi skal gjøre. Tid: 75 min.

All klipp inkluderer vask, føn og enkel styling.

Klipp 1

fra kr 399,-

Bestill time

Klipp 2

fra kr 650,-

Bestill time

Klipp 3

fra kr 779,-

Bestill time

Klipp 4

fra kr 950,-

Bestill time

Styling (vask, føn og krølling/retting)

fra kr 499,-

Bestill time

Farge - ettervekst

fra kr 899,-

Bestill time

Farge - kort til skulerlangt hår

fra kr 1199,-

Bestill time

Farge - langt hår

fra kr 1599,-

Bestill time

Farge ettervekst + klipp

fra kr 1699,-

Bestill time

Striper - ettervekst

fra kr 1599,-

Bestill time

Striper - kort til skulderlangt hår

fra kr 1999,-

Bestill time

Striper - langt hår

fra kr 2299,-

Bestill time

Balayage

fra 2299,-

Bestill time

Kur m/hodebunnsmassasje

fra kr 399,-

Bestill time
Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Innlandet Hudklinikk ble jeg møtt av to blide damer, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Godt for kroppen.

  Har fått god hjelp med stive muskler, og en trøblete rygg. Er nå fast inventar på klinikken hver 3. uke, og kan anbefale alle massasje på Innlandet Hudklinikk.

  Steinar, 46år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Hamar med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Wenche, 48år

  Trenger ikke reise til Oslo mer.

  Jeg har kjørt til Oslo for å ta behandlinger i mange år, men måtte prøve det lokale tilbudet så snart de åpnet, og nå blir det ikke flere Oslo-turer på denne dama. Fantastisk med et så bredt tilbud like i nærheten!

  Elisabeth, 57år

  Går fast til Therese for fotbehandling, og ingen klarer å fikse føttene mine sånn som henne. Flotte lokaler, og veldig enkelt å finne fram er også et pluss.

  Tom, 72år

  Andre behandlinger