LipLase

bilde

LipLase

Få mer spenst i leppene – uten injeksjon av filler! Ved hjelp av fotona-laser kan vi gi leppene mer spenst og «plump», med et helt naturlig resultat!

Usikker på om LipLase er noe for deg? Da er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon!

Liplase er en non-invasiv behandling hvor man oppnår fyldigere, mykere lepper ved bruk av laser.

I motsetning til injiserbare fillere for lepper penetrerer ikke behandlingen huden, men behandler leppene fra utsiden. Fotona laser brukes for å stimulere kroppens egen naturlige kollagenproduksjon, og øker fylde, volum, samt kan brukes til å korrigere ubalanse mellom over - og underleppe og øke definisjon av leppekant. 

Behandlingen er et supert alternativ for dem som av ulike årsaker ikke ønsker filler, og som er ute etter et naturlig resultat.

bilde
bilde

Behandlingen er ikke-invasiv, som betyr at området behandles fra utsiden uten å penetrere huden. Det er lite, eller ingen smerter forbundet med behandlingen. 

Resultatet sees over tid, og en må påregne tre til fire behandlinger  med to til tre ukers mellomrom for optimalt resultat.

LipLase

kr 1500,-

Bestill time
Før behandlingen

Ved alle behandlingsformer med laser bør ikke behandlingsområdet eksponeres for sol, eller solarium i to uker før behandlingen. I forkant av behandlingen ber vi deg om å ikke påføre aktive ingredienser på behandlingsområdet, og unngå bruk av selvbruning, samt kremer og oljer som inneholder kokos.

Denne behandlingen kan ikke utføres om du har filler i, eller i området rundt leppene. Behandlingen kan heller ikke gjennomføres dersom det er mindre enn syv dager etter hårfjerning med voks, eller laser rundt leppene.

Er du usikker, eller har spørsmål i forbindelse med behandlingen er du velkommen til en gratis konsultasjon hos en av våre kosmetisk dermatologisk sykepleiere. 

Er du syk, forkjølet, har en infeksjon i kroppen eller i behandlingsområdet skal behandlingen avventes til du er helt frisk.

Selve behandlingen

Behandlingen er ikke-invasiv, som betyr at området behandles fra utsiden uten å penetrere huden. Det er lite, eller ingen smerter forbundet med behandlingen. 

Resultatet sees over tid, og en må påregne tre til fire behandlinger  med to til tre ukers mellomrom for optimalt resultat.

Etter behandlingen

Det er ingen nedetid knyttet til behandlingen, og du kan returnere til jobb umiddelbart.

Etter behandling med laser anbefaler vi at du unngår soleksponering på det behandlet området i minimum to uker, og gjerne bruker leppeprodukter med solfaktor. 

Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Innlandet Hudklinikk ble jeg møtt av to blide damer, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Godt for kroppen.

  Har fått god hjelp med stive muskler, og en trøblete rygg. Er nå fast inventar på klinikken hver 3. uke, og kan anbefale alle massasje på Innlandet Hudklinikk.

  Steinar, 46år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Hamar med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Wenche, 48år

  Trenger ikke reise til Oslo mer.

  Jeg har kjørt til Oslo for å ta behandlinger i mange år, men måtte prøve det lokale tilbudet så snart de åpnet, og nå blir det ikke flere Oslo-turer på denne dama. Fantastisk med et så bredt tilbud like i nærheten!

  Elisabeth, 57år

  Går fast til Therese for fotbehandling, og ingen klarer å fikse føttene mine sånn som henne. Flotte lokaler, og veldig enkelt å finne fram er også et pluss.

  Tom, 72år

  Våre behandlere

  Andre behandlinger