Fotterapi

bilde

Fotterapi

La oss hjelpe deg å ta vare på føttene dine!

Alt fra stell av friske føtter, som bare trenger et fotbad, klipping av negler, fjerning av død hud og fotmassasje, til behandling av vorter, torner, inngrodde negler ol.

Fotterapi er perfekt for deg som ønsker bedre fothelse, for deg som ønsker vedlikehold og forebygging, eller for deg som sliter med:

 • hard hud
 • torner
 • fotvorter
 • inngrodde negler
 • tørr hud
 • sprukken hud
 • neglsopp

Fotterapi varer i 60 min og inkluderer fotbad, klipping av negler, etterfulgt av filing, fjerning av hard hud og massasje med tilpassede produkter.

Fotterapi er en behandling for deg som ønsker å løse eller forebygge problemer som for eksempel liktorn og ingrodde negler, eller har sykdommer som revmatisme eller diabetes. I tillegg kan du få veiledning til riktig bruk av fottøy og analyse av bevegelighet i foten. Dette er dermed en behandling for deg som har et problem du ønsker å løse eller forebygge.

bilde
bilde

Våre fotterapeuter har 3 års utdanning innen fotterapi, og over 30 års erfaring med stell av føtter.

Fotterapi 60 min

kr 750,-

Bestill time
Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Innlandet Hudklinikk ble jeg møtt av to blide damer, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Godt for kroppen.

  Har fått god hjelp med stive muskler, og en trøblete rygg. Er nå fast inventar på klinikken hver 3. uke, og kan anbefale alle massasje på Innlandet Hudklinikk.

  Steinar, 46år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Hamar med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Wenche, 48år

  Trenger ikke reise til Oslo mer.

  Jeg har kjørt til Oslo for å ta behandlinger i mange år, men måtte prøve det lokale tilbudet så snart de åpnet, og nå blir det ikke flere Oslo-turer på denne dama. Fantastisk med et så bredt tilbud like i nærheten!

  Elisabeth, 57år

  Går fast til Therese for fotbehandling, og ingen klarer å fikse føttene mine sånn som henne. Flotte lokaler, og veldig enkelt å finne fram er også et pluss.

  Tom, 72år

  Andre behandlinger