SmoothEye

SmoothEye

Fotona SmoothEye er en laserbehandling som reduserer synlige linjer, mørke ringer og poser rundt og under øynene.

Usikker på om behandling med fotona-laser er noe for deg? Da er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon!

Behandlingen stimulerer kollagenproduksjonen og strammer opp huden rundt øynene. Dette er dermed et godt alternativ til de som ikke ønsker kirurgi, botox, eller filler. Det kan også være en fin behandling å kombinere med botox i det omkringliggende området.

Behandlingen reduserer:

 • løs hud
 • poser
 • mørke ringer
 • linjer/rynker

Vi anbefaler som regel en behandlingsrekke på fire behandlinger med fire ukers mellomrom, men dette avhenger av utgangspunkt og ønsket resultat. Mange ser svært god effekt allerede etter den første behandlingen.

Det er vanlig å gjøre en vedlikeholdsbehandling en til to ganger i året.

bilde
bilde

Denne behandling vil i de fleste tilfeller etterlate rødme i huden i fire til fem dager, og avhengig av behandlingsstyrke vil du kunne oppleve hevelse og sårhet. Mange sier det føles og ser solbrent ut. Dette er normalt og en del av hudens tilhelingsprosess.

Rekonvalesenstiden avhenger av opprinnelig hudkvalitet og behandlingens styrke. Noen opplever at de kan vende tilbake til hverdagen påfølgende dag, mens andre opplever litt kraftigere nedetid og ønsker å være hjemme et par dager.

SmoothEye

kr 4000,-

Bestill time
Før behandlingen

Ved alle behandlingsformer med laser bør ikke behandlingsområdet eksponeres for sol, eller solarium i to uker før behandlingen. I forkant av behandlingen ber vi deg om å ikke påføre aktive ingredienser på behandlingsområdet, og unngå bruk av selvbruning, samt kremer og oljer som inneholder kokos.

Er du usikker, eller har spørsmål i forbindelse med behandlingen er du velkommen til en gratis konsultasjon hos en av våre kosmetisk dermatologisk sykepleiere. 

Er du syk, forkjølet, har en infeksjon i kroppen eller i behandlingsområdet skal behandlingen avventes til du er helt frisk.

Selve behandlingen

Behandlingen kan oppleves som lett ubehagelig, og ved behov bruker vi smertelindrende krem i forkant av behandling. 

Vi anbefaler som regel en behandlingsrekke på fire behandlinger med fire ukers mellomrom, men dette avhenger av utgangspunkt og ønsket resultat. Mange ser svært god effekt allerede etter den første behandlingen. Det er vanlig å gjøre en vedlikeholdsbehandling en til to ganger i året.

Etter behandlingen

Denne behandling vil i de fleste tilfeller etterlate rødme i huden i fire til fem dager, og avhengig av behandlingsstyrke vil du kunne oppleve hevelse og sårhet. Mange sier det føles og ser solbrent ut. Dette er normalt og en del av hudens tilhelingsprosess. Rekonvalesenstiden avhenger av opprinnelig hudkvalitet og behandlingens styrke. Noen opplever at de kan vende tilbake til hverdagen påfølgende dag, mens andre opplever litt kraftigere nedetid og ønsker å være hjemme et par dager. 

Etter behandling med laser anbefaler vi at du unngår soleksponering på det behandlet området i minimum to uker, og vi oppfordrer alltid til bruk av spf 50.

Vi anbefaler også at du kun bruker mineralsminke i de dagene huden er rød og flasser, samt at du avventer aktive ingredienser til huden igjen er i balanse.

Vi anbefaler videre at du avstår fra aktiviteter som trigger svette i minst 24 timer etter behandling, eller til du ikke er rød og hoven.

Før-/etterbilder

Bilder kommer snart…

Inntil vi får lagt ut bilder, kontakt klinikken for før-/etterbilder.

Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Innlandet Hudklinikk ble jeg møtt av to blide damer, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Godt for kroppen.

  Har fått god hjelp med stive muskler, og en trøblete rygg. Er nå fast inventar på klinikken hver 3. uke, og kan anbefale alle massasje på Innlandet Hudklinikk.

  Steinar, 46år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Hamar med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Wenche, 48år

  Trenger ikke reise til Oslo mer.

  Jeg har kjørt til Oslo for å ta behandlinger i mange år, men måtte prøve det lokale tilbudet så snart de åpnet, og nå blir det ikke flere Oslo-turer på denne dama. Fantastisk med et så bredt tilbud like i nærheten!

  Elisabeth, 57år

  Går fast til Therese for fotbehandling, og ingen klarer å fikse føttene mine sånn som henne. Flotte lokaler, og veldig enkelt å finne fram er også et pluss.

  Tom, 72år

  Våre behandlere

  Andre behandlinger