Gratis konsultasjon

Gratis konsultasjon

Er du usikker på hvilken behandling eller hvilke produkter som kan gi deg det resultatet du ønsker?

Våre behandlere har over 30 års erfaring, og er her for å hjelpe deg!

Hos oss er du alltid velkommen til en gratis konsultasjon! På en slik time får du snakke med en av våre dyktige behandlere, forklare hva du ønsker hjelp med, behandleren kan vurdere og komme med råd om hvilken behandling som vil gi deg det resultatet du ønsker.

I tillegg vil du få grundig informasjon om hvor mange behandlinger som evt trengs, hva du kan forvente deg, hva prisen vil bli mm. Du vil også få svar på alle spørsmål du måtte ha.

Ønsker du behandling på den samme timen er det ofte mulig. Hvis ikke finner vi en ny time til deg.

En slik konsultasjon varer vanligvis 20-30 min, og er helt gratis og uforpliktende.

Gratis konsultasjon

kr 0,-

Bestill time
Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Innlandet Hudklinikk ble jeg møtt av to blide damer, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Godt for kroppen.

  Har fått god hjelp med stive muskler, og en trøblete rygg. Er nå fast inventar på klinikken hver 3. uke, og kan anbefale alle massasje på Innlandet Hudklinikk.

  Steinar, 46år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Hamar med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Wenche, 48år

  Trenger ikke reise til Oslo mer.

  Jeg har kjørt til Oslo for å ta behandlinger i mange år, men måtte prøve det lokale tilbudet så snart de åpnet, og nå blir det ikke flere Oslo-turer på denne dama. Fantastisk med et så bredt tilbud like i nærheten!

  Elisabeth, 57år

  Går fast til Therese for fotbehandling, og ingen klarer å fikse føttene mine sånn som henne. Flotte lokaler, og veldig enkelt å finne fram er også et pluss.

  Tom, 72år

  Våre behandlere

  Andre behandlinger