Tannbleking

bilde

Tannbleking

Få et naturlig hvitere smil på kun 20 minutter med kosmetisk tannbleking fra Beauty Smile – helt uten risiko for skade på tenner, tannkjøtt, emalje, eller for økt ising.

Med vår kosmetiske tannbleking kan vi gi et flott og naturlig resultat. Behandlingen tar kun 20 min, og tennene blir vanligvis 2-9 nyanser hvitere.

Tannblekingen er annerledes enn den tannleger tilbyr, da vårt produkt inneholder mindre enn 0,1% hydrogenperoxid (blekemiddel).

Tennene blir hvitere pga at tannblekingsgeléen trekker misfarging ut av tennenes porer. Alt vi spiser og drikker med farge på, misfarger tennene litt og litt. De som gir mest misfarging er røyk, snus, kaffe og rødvin.

Tannblekingen er helt uten risiko for skade på tenner, tannkjøtt, emalje mm, og man opplever heller ingen økt ising. Produktet vi bruker er også godkjent av Mattilsynet.

Leverandøren opplyser at det er ca 1% som ikke har effekt av denne type tannbleking. Skulle du ikke oppleve noen effekt, forsøker vi alltid å bleke tennene igjen etter noen dager, og du slipper selvfølgelig å betale.

Tannbleking

kr 1490,-

Bestill time
Før behandlingen

Det er ingen nødvendige forberedelser du trenger å gjøre før du kommer. Det er ikke nødvendig å pusse tennene rett før du kommer til oss.

Selve behandlingen

Først vil behandleren måle fargen på tennene dine, så man har et sammenligningsgrunnlag til etterpå.

Selve behandlingen er rask og behagelig. Du sitter lett tilbakelent i en behagelig behandlingsstol med en myk silikonskinne i munnen. I skinnen er det tannblekningsgelé. Skinnen blir belyst med UV-lys. Slik sitter du i 20 min. 

Når 20 min er gått får du rense munnen din, og behandlingen er ferdig. 

Resultatet er synlig umiddelbart, men tennene vil fortsette å lysne noe de neste to timene.

Etter behandlingen

Det er ikke noe problem å spise og drikke umiddelbart etter behandlingen, men vi anbefaler at du venter i to timer, da tennene vil fortsette å lysne noe de første to timene. 

Tennene kan være noe skjoldete umiddelbart etter behandlingen, men dette jevner seg ut i løpet av det første døgnet.

Ønskes et ytterligere hvitere resultat, kan behandlingen gjentas kort tid etter.

Før-/etterbilder

Bilder kommer snart…

Inntil vi får lagt ut bilder, kontakt klinikken for før-/etterbilder.

Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Innlandet Hudklinikk ble jeg møtt av to blide damer, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Godt for kroppen.

  Har fått god hjelp med stive muskler, og en trøblete rygg. Er nå fast inventar på klinikken hver 3. uke, og kan anbefale alle massasje på Innlandet Hudklinikk.

  Steinar, 46år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Hamar med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Wenche, 48år

  Trenger ikke reise til Oslo mer.

  Jeg har kjørt til Oslo for å ta behandlinger i mange år, men måtte prøve det lokale tilbudet så snart de åpnet, og nå blir det ikke flere Oslo-turer på denne dama. Fantastisk med et så bredt tilbud like i nærheten!

  Elisabeth, 57år

  Går fast til Therese for fotbehandling, og ingen klarer å fikse føttene mine sånn som henne. Flotte lokaler, og veldig enkelt å finne fram er også et pluss.

  Tom, 72år

  Våre behandlere

  Andre behandlinger