Rynkebehandling

bilde

Rynkebehandling

Rynkebehandling kan gjøres på flere ulike måter, avhengig av hvilket område rynkene er i og hvordan huden i det området er.

Er du usikker på hvilken rynkebehandling du trenger for å oppnå det resultatet du ønsker? Da er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon hos en av våre dyktige behandlere.

Hver dag behandler vi mange kunder som ønsker hjelp til å redusere eller fjerne linjer og rynker i huden. Våre sykepleiere og leger hjelper deg med å finne hvilken rynkebehandling som vil gi deg resultatet du ønsker, dersom du er i tvil.

Rynkebehandling med medisinsk injeksjon er vanligvis mest effektivt på de såkalte "mimikklinjene" våre. Dette er f.eks. sinnarynke, linjer i panne, smilerynker osv. Dette er også veldig effektivt til å behandle at mye tannkjøtt vises når man smiler, tanngnissing, linjer i munnviker, overdreven svetting (hyperhidrose) mm.

Når du tar denne rynkebehandling velger man gjerne hvor mange “områder” man ønsker å behandle. Sinnarynken er f.eks. ett område, mens pannen er et annet, og smilerynker et tredje. Det er individuelt hvor mye man trenger for å få et godt resultat, men du betaler for området og ikke mengden, og behandlingen inkluderer også gratis korreksjon etter 2 uker, dersom dette er nødvendig. Selve behandlingen tar kun noen få minutter.

Mange tror at man mister all mimikk i ansiktet. Dette er ikke riktig. Hvor mye mimikk man har igjen, kommer an på hvor mye som injiseres. I de fleste tilfeller ønsker man noe gjenværende mimikk for et mest mulig naturlig resultat.

Andre linjer reduseres kanskje bedre ved annen type rynkebehandling. Det kan være behandling med filler, microneedling, profhilo, kjemisk peeling eller laser.

bilde
bilde

Våre behandlere har mange års erfaring med rynkebehandling, og gjør mange titalls rynkebehandlinger hver uke.

1 område

kr 1990,-

Bestill time

2 områder

kr 2790,-

Bestill time

3 områder

kr 3690,-

Bestill time

Korreksjon / kontroll

kr 0,-

Bestill time
Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Innlandet Hudklinikk ble jeg møtt av to blide damer, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Godt for kroppen.

  Har fått god hjelp med stive muskler, og en trøblete rygg. Er nå fast inventar på klinikken hver 3. uke, og kan anbefale alle massasje på Innlandet Hudklinikk.

  Steinar, 46år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Hamar med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Wenche, 48år

  Trenger ikke reise til Oslo mer.

  Jeg har kjørt til Oslo for å ta behandlinger i mange år, men måtte prøve det lokale tilbudet så snart de åpnet, og nå blir det ikke flere Oslo-turer på denne dama. Fantastisk med et så bredt tilbud like i nærheten!

  Elisabeth, 57år

  Går fast til Therese for fotbehandling, og ingen klarer å fikse føttene mine sånn som henne. Flotte lokaler, og veldig enkelt å finne fram er også et pluss.

  Tom, 72år

  Våre behandlere

  Andre behandlinger