Fjerning av vorter/utvekster

bilde

Fjerning av utvekst/vorte

Med fotona-laseren kan vi effektivt fjerne føflekker, vorter og utvekster på kroppen, men alle utvekster som skal fjernes bør vurderes av lege i forkant.

Usikker på om din vorte/utvekst kan fjernes med fotona-laseren? Da er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon!

Mange har en føflekk, vorte, eller en utvekst på kroppen og lurer på å få den fjernet. Dette kan enkelt gjøres med laser, men skal alltid vurderes av lege i forkant. 

Er du usikker på om utveksten/føflekken er i orden er du velkommen til å booke en konsultasjon hos en av våre erfarne leger for undersøkelse.

Inngrepet med laser tar fra sekunder til minutter, og du vil få bedøvelse i forkant. Etter laserprosedyren vil det bli et sår som leger seg i løpet av kort tid.

bilde
bilde

Laserfjerning gir sjeldent arr så lenge du er påpasselig med hygiene i sårtilhelingsfasen og beskytter området mot sol i ukene etterpå.

Fjerning av utvekst/vorte (laser)

kr 500,-

Bestill time
Før behandlingen

Det er ingen spesielle forberedelser du trenger å tenke på før du kommer til oss. Dersom det er noe annet enn en vorte som skal fjernes, vil vår lege gjøre en rask vurdering.

Selve behandlingen

Inngrepet med laser tar fra sekunder til minutter, og du vil få bedøvelse i forkant. Etter laserprosedyren vil det bli et sår som leger seg i løpet av kort tid.

Etter behandlingen

Din behandler vil gi deg grundig informasjon om hvordan du skal forholde deg i dagene etter behandlingen, avhengig av hva som er fjernet og hvor på kroppen som er behandlet.

Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Innlandet Hudklinikk ble jeg møtt av to blide damer, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Godt for kroppen.

  Har fått god hjelp med stive muskler, og en trøblete rygg. Er nå fast inventar på klinikken hver 3. uke, og kan anbefale alle massasje på Innlandet Hudklinikk.

  Steinar, 46år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Hamar med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Wenche, 48år

  Trenger ikke reise til Oslo mer.

  Jeg har kjørt til Oslo for å ta behandlinger i mange år, men måtte prøve det lokale tilbudet så snart de åpnet, og nå blir det ikke flere Oslo-turer på denne dama. Fantastisk med et så bredt tilbud like i nærheten!

  Elisabeth, 57år

  Går fast til Therese for fotbehandling, og ingen klarer å fikse føttene mine sånn som henne. Flotte lokaler, og veldig enkelt å finne fram er også et pluss.

  Tom, 72år

  Våre behandlere

  Andre behandlinger