Voksbehandling

bilde

Voksbehandling

Voksbehandling med parafinvoks er perfekt for deg som sliter med tørr hud på føttene, med sprekker, og som vil ha mykere hud.

Denne behandlingen er veldig behagelig og helt uten risiko. Har du spørsmål? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Voksbehandling med parafinvoks er perfekt for deg som sliter med tørr hud på føttene, med sprekker, og som vil ha mykere hud.

For best resultat anbefales det først en full fotbehandling, for å også file ned hard hud, klippe negler, stelle neglbånd og se til eventuelle fotproblemer.

Voksbehandlingen inkluderer fotbad, peeling og massasje. Deretter dyppes beina i varm parafinvoks, og pakkes inn, slik at parafinvoksen får virke.

Resultatet er silkemyke føtter!

bilde
bilde

Våre fotterapeuter har 3 års utdanning innen fotterapi, og over 30 års erfaring med stell av føtter.

Voksbehandling

kr 200,-

Bestill time
Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Innlandet Hudklinikk ble jeg møtt av to blide damer, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Godt for kroppen.

  Har fått god hjelp med stive muskler, og en trøblete rygg. Er nå fast inventar på klinikken hver 3. uke, og kan anbefale alle massasje på Innlandet Hudklinikk.

  Steinar, 46år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Hamar med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Wenche, 48år

  Trenger ikke reise til Oslo mer.

  Jeg har kjørt til Oslo for å ta behandlinger i mange år, men måtte prøve det lokale tilbudet så snart de åpnet, og nå blir det ikke flere Oslo-turer på denne dama. Fantastisk med et så bredt tilbud like i nærheten!

  Elisabeth, 57år

  Går fast til Therese for fotbehandling, og ingen klarer å fikse føttene mine sånn som henne. Flotte lokaler, og veldig enkelt å finne fram er også et pluss.

  Tom, 72år

  Andre behandlinger