Hydrafacial

bilde

Hydrafacial

HydraFacial er en effektiv og ettertraktet hudpleie-behandling som renser porene i dybden, peeler og tilfører næringsstoffer som gjenoppbygger huden.

Usikker på om behandling med Hydrafacial er noe for deg? Da er du hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon!

Hydrafacial er nr. 1 på hudpleietoppen i USA, og har blitt veldig populær i Norge, fordi den gir raske resultater, uten flassing eller nedetid. 

Med Hydrafacial behandler vi huden med et apparat som drives av vakuum, sammen med effektive ingredienser for ulike hudtilstander.  Dette er en "må-ha-behandling" før alle små og store happeninger, og behandlingen er virkelig elsket av alle som prøver den. 

Hydrafacial er perfekt for de som sliter med:

 • Tørr og "gusten" hud, som ønsker mer fukt og glød i huden
 • Store porer og høy talgproduksjon
 • Akne og uren hud
 • Linjer og rynker

Behandlingen er også perfekt for de som ønsker en deilig egentid med sunnere hud med fantastisk glød som resultat.

bilde
bilde

Hydrafacial renser i dybden, fjerner døde hudceller og tilfører fuktighet til huden, og etterlater den sunn, med en mykhet og glød du vil ELSKE!

Hydrafacial Classic

kr 1590,-

Bestill time

Hydrafacial Anti-age

kr 1790,-

Bestill time
Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Innlandet Hudklinikk ble jeg møtt av to blide damer, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Godt for kroppen.

  Har fått god hjelp med stive muskler, og en trøblete rygg. Er nå fast inventar på klinikken hver 3. uke, og kan anbefale alle massasje på Innlandet Hudklinikk.

  Steinar, 46år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Hamar med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Wenche, 48år

  Trenger ikke reise til Oslo mer.

  Jeg har kjørt til Oslo for å ta behandlinger i mange år, men måtte prøve det lokale tilbudet så snart de åpnet, og nå blir det ikke flere Oslo-turer på denne dama. Fantastisk med et så bredt tilbud like i nærheten!

  Elisabeth, 57år

  Går fast til Therese for fotbehandling, og ingen klarer å fikse føttene mine sånn som henne. Flotte lokaler, og veldig enkelt å finne fram er også et pluss.

  Tom, 72år

  Andre behandlinger