bilde

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Kristin Bratberg Strandengen

Kristin er en dyktig og erfaren behandler, som er utrolig populær og har mange faste kunder.

Hun er lidenskapelig opptatt av helhetlig hudhelse og trygge behandlinger, og hun har en helt unik forståelse av anatomi og fysiologi, som gjør at hun alltid klarer å skreddersy et behandlingsopplegg for selv de mest kompliserte utfordringer.

bilde

Fotterapeut

Therese Kvamme

Therese er utdannet fotterapeut, og har jobbet med å hjelpe sine kunder til bedre fothelse i over 30 år. Hun har tidligere drevet egen fotklinikk i Vågå, frem til hun flyttet til Gjøvik. Hun er en trygg og grundig behandler, som tar seg tid til vurdering og forklaring.

Therese har mange faste fornøyde kunder, som har fulgt henne i mange år. Hun har virkelig en lidenskap for jobben sin, og det merkes på behandlingene hun utfører.

bilde

Fotterapeut og hudpleier

Charlotte Fredenlund

Charlotte er utdannet fotterapeut og hudpleier, og har lang erfaring med behandlingene hun tilbyr. Hun har også flere kurs innen vippeløft, som er en av hennes mest populære behandlinger.

Hun er en veldig dyktig og grundig behandler, som alltid lytter til kundens ønsker, og gjør det hun kan for å hjelpe kunden med å oppnå sine mål. Man finner ikke mange som er like nøye i jobben sin som Charlotte, og det er nok dette som gjør henne så godt likt av våre kunder.

bilde

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Kristin Vennesland

Kristin har både videreutdanning som psykiatrisk sykepleier og kosmetisk dermatologisk sykepleier (innen hud og estetiske behandlinger). Dette gjør henne til en veldig imøtekommende og lyttende behandler, som tar vare på hele mennesket når de kommer til henne for en behandling. Hun er veldig nøye og dyktig i det hun gjør, og har lang erfaring innen behandlingene hun utfører.

bilde

Hudpleier / resepsjonist

Thea Værøy

Thea er det blide fjeset du møter i resepsjonen når du kommer inn i klinikken, eller den vennlige stemmen som møter deg på telefonen. Hun er utdannet hudpleier, og er opptatt av å hjelpe kundene våre med å finne behandlingene eller produktene som kan passe til dem, og gi dem et så godt møte med klinikken som mulig.

bilde

Spaterapeut

Carine Pedersen

Carine er en terapeut som virkelig lidenskapelig brenner for det hun jobber for. Hun elsker å hjelpe kundene sine med å myke opp stive og ømme muskler, få hvilepuls og oppleve litt velvære i en travel hverdag. 

bilde

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Mia Høiberg

Mia er utdannet sykepleier med videreutdanning innen hud og estetisk medisin. Hun er en utrolig dyktig og trygg behandler, som har et høyt kunnskapsnivå og som er lidenskapelig opptatt av å hjelpe kundene sine til en naturlig resultat. Hun er veldig opptatt av å ivareta kundene sine på en god måte, både før, under og etter behanldingen.

bilde

Klinikksjef

Henriette Røsberg

Henriette er utdannet sykepleier, med videreutdanning innen ledelse. Hun har lang erfaring som kosmetisk sykepleier og har tidligere drevet en stor privat helseklinikk i Oslo. De viktigste egenskapene som gjør henne til en dyktig og trygg klinikksjef er hennes fokus på kvalitet og profesjonalitet, faglige kompetanse, evne til å se helheten og ønske om å skape en god og trygg arbeidsplass.