bilde

Lege

Olga Kuzmenko

Olga er en utrolig dyktig og trivelig lege, og har videreutdanning innen hud fra Ukraina.

Hun brenner for å hjelpe pasientene sine med ulike hudproblemer og småkirurgi.

bilde

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Kristin Bratberg Strandengen

Kristin er en dyktig og erfaren behandler, som er utrolig populær og har mange faste kunder.

Hun er lidenskapelig opptatt av helhetlig hudhelse og trygge behandlinger, og hun har en helt unik forståelse av anatomi og fysiologi, som gjør at hun alltid klarer å skreddersy et behandlingsopplegg for selv de mest kompliserte utfordringer.

bilde

Fotterapeut

Therese Kvamme

Therese er utdannet fotterapeut, og har jobbet med å hjelpe sine kunder til bedre fothelse i over 30 år. Hun har tidligere drevet egen fotklinikk i Vågå, frem til hun flyttet til Gjøvik. Hun er en trygg og grundig behandler, som tar seg tid til vurdering og forklaring.

Therese har mange faste fornøyde kunder, som har fulgt henne i mange år. Hun har virkelig en lidenskap for jobben sin, og det merkes på behandlingene hun utfører.

bilde

Lege

Alexandra Krugloff

Alexandra er en utrolig grundig og engasjert behandler, med stor interesse for faget. Med sitt behagelige, rolige vesen og sin grundige konsultasjon i forkant av hver behandling, gir hun kundene sine trygghet.

Hun jobber med injeksjonsbehandlinger og laserbehandlinger, i tillegg til å gjøre hudkonsultasjoner. Hos Alexandra er du i trygge hender!

Alexandra kommer fra Sverige, og er utdannet lege fra Medical University i Warsawa, Polen. I tillegg til å jobbe hos oss på Innlandet Hudklinikk er hun fastlegevikar på Kommunelegekontoret på Raufoss.

bilde

Fotterapeut og hudpleier

Charlotte Fredenlund

Charlotte er utdannet fotterapeut og hudpleier, og har lang erfaring med behandlingene hun tilbyr. Hun har også flere kurs innen vippeløft, som er en av hennes mest populære behandlinger.

Hun er en veldig dyktig og grundig behandler, som alltid lytter til kundens ønsker, og gjør det hun kan for å hjelpe kunden med å oppnå sine mål. Man finner ikke mange som er like nøye i jobben sin som Charlotte, og det er nok dette som gjør henne så godt likt av våre kunder.

bilde

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Kristin Vennesland

Kristin har både videreutdanning som psykiatrisk sykepleier og kosmetisk dermatologisk sykepleier (innen hud og estetiske behandlinger). Dette gjør henne til en veldig imøtekommende og lyttende behandler, som tar vare på hele mennesket når de kommer til henne for en behandling. Hun er veldig nøye og dyktig i det hun gjør, og har lang erfaring innen behandlingene hun utfører.

bilde

Negledesigner

Tatiana Belotcaci

Tatiana har jobbet med negledesign i over 17 år, og er ettertraktet for sine utrolige kunstneriske design og sans for detaljer. Hun er ekstremt nøyaktig, og utfører alle teknikker innen negledesign. 

bilde

Lege med videreutdanning innen hud

Amer Ghantous

Amer er en dyktig og dedikert hudlege, som hver dag hjelper mange kunder til bedre hudhelse. I tillegg til hudkonsultasjoner og oppfølging, jobber han mye med trådløft, småkirurgi, øyelokkskirurgi og hårtransplantasjon.

Han er en blid og jovial lege, som er veldig godt likt av både kunder og kolleger.

bilde

Hudpleier / resepsjonist

Thea Værøy

Thea er det blide fjeset du møter i resepsjonen når du kommer inn i klinikken, eller den vennlige stemmen som møter deg på telefonen. Hun er utdannet hudpleier, og er opptatt av å hjelpe kundene våre med å finne behandlingene eller produktene som kan passe til dem, og gi dem et så godt møte med klinikken som mulig.

bilde

Spaterapeut

Carine Pedersen

Carine er en terapeut som virkelig lidenskapelig brenner for det hun jobber for. Hun elsker å hjelpe kundene sine med å myke opp stive og ømme muskler, få hvilepuls og oppleve litt velvære i en travel hverdag. 

bilde

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Mia Høiberg

Mia er utdannet sykepleier med videreutdanning innen hud og estetisk medisin. Hun er en utrolig dyktig og trygg behandler, som har et høyt kunnskapsnivå og som er lidenskapelig opptatt av å hjelpe kundene sine til en naturlig resultat. Hun er veldig opptatt av å ivareta kundene sine på en god måte, både før, under og etter behanldingen.

bilde

Lege

Sunniva Tolsby

Sunniva er utdannet lege ved Universitetet i Bergen, med fordypning i estetisk medisin og hudhelse. Hun har flere kurs innen injeksjonsbehandlinger. I tillegg til å jobbe hos oss med injeksjoner, microneedling og småkirurgi, spesialiserer hun seg i allmennmedisin i Oslo.

Sunniva har en lidenskap for anatomi og estetisk medisin. Hun er en dyktig og grundig behandler, som tar seg god tid til å vurdere og forklare, slik at alle kunder føler seg trygge gjennom hele behandlingen. Hun har et godt blikk for symmetri, og er opptatt av å gi et vakkert og naturlig resultat.

bilde

Klinikksjef

Henriette Røsberg

Henriette er utdannet sykepleier, med videreutdanning innen ledelse. Hun har lang erfaring som kosmetisk sykepleier og har tidligere drevet en stor privat helseklinikk i Oslo. De viktigste egenskapene som gjør henne til en dyktig og trygg klinikksjef er hennes fokus på kvalitet og profesjonalitet, faglige kompetanse, evne til å se helheten og ønske om å skape en god og trygg arbeidsplass.