Laser

Laserbehandling med Fotona

 

Ved Innlandet Hudklinikk tilbyr vi mange ulike laserbehandlinger. Våre behandlere har lang erfaring og kurses jevnlig i nye og innovative behandlingsformer slik at du som kunde skal føle deg trygg på at du er i de beste hender.

Laser har flere bruksområder og er et svært godt verktøy til både medisinske og kosmetiske behandlinger. Ved Innlandet hudklinikk jobber vi med markedets beste laser for medisinske og estetiske behandlinger fra Fotona, en av de aller største og velrennomerte laserleverandørene på verdensbasis. Denne kombinerer Nd Yag og Erbium Yag. Dette muliggjør en kombinasjon av dyp oppvarming og overfladisk resurfacing. Med Nd Yag jobber vi i dypet, mens Erbium Yag virker i overflaten og sliper ujevnheter, rynker og pigmenter uten å gi like lang nedetid og rødhet som den mer tradisjonelle CO2-laser. 

bilde
bilde

Lurer du på om laserbehandling kan være noe for deg er du alltid velkommen til en gratis konsultasjon hos en av våre behandlere. 

Kontaktskjema

  Kundetilbakemeldinger

  Veldig fornøyd!

  Jeg har aldri vært på en kosmetisk klinikk før, for jeg har aldri turt å tenke på å ta slike behandlinger. På Innlandet Hudklinikk ble jeg møtt av to blide damer, som tok seg god tid og forklarte meg alt på en enkel måte. Har nå tatt flere behandlinger, og er så fornøyd!

  Ann-Lise, 52 år

  Godt for kroppen.

  Har fått god hjelp med stive muskler, og en trøblete rygg. Er nå fast inventar på klinikken hver 3. uke, og kan anbefale alle massasje på Innlandet Hudklinikk.

  Steinar, 46år

  Vi kommer tilbake.

  Reiser helt fra Hamar med et par venninner for å ta behandling, og det er virkelig verdt turen! Flinkere damer skal du lete lenge etter!

  Wenche, 48år

  Trenger ikke reise til Oslo mer.

  Jeg har kjørt til Oslo for å ta behandlinger i mange år, men måtte prøve det lokale tilbudet så snart de åpnet, og nå blir det ikke flere Oslo-turer på denne dama. Fantastisk med et så bredt tilbud like i nærheten!

  Elisabeth, 57år

  Går fast til Therese for fotbehandling, og ingen klarer å fikse føttene mine sånn som henne. Flotte lokaler, og veldig enkelt å finne fram er også et pluss.

  Tom, 72år

  Våre behandlere

  Andre behandlinger